Top Teme

Invazija UK sounda na sjever Istre - Echofestival 2013

Za početak ljeta, sezone tulumarenja, uživanja u moru i dobrim zvucima biti će zaduženi uvijek dobrodošli gosti iz Velike Britanije koji nam redovito donose najnovije trendove i renomirane DJ-e, trendsetere napredne UK i svjetske scene. Invazija UK sounda na sjever Istre.

Echo festival se i 2013. Vraća na hrvatsku obalu!
Ovoga puta izabrali su za svoj dom Kanegru (Umag) dobro poznati „venue“ velikim organizacijama.

Otvorenje petka zagrebačkog H20 night cluba

Zagrebački night club H20 otvorio je vrata prošle subote, što imamo foto-dokumentirano u našoj galeriji. Klub ponovo poziva sve koji su bili na otvorenju, ali i sve one koji nisu mogli biti u klubu prošle subote da se pridruže na otvorenju petka, 9. studenoga u 22 sata.

Otkazan Balaševićev koncert u Našicama

Koncert Đorđa Balaševića i Panonske mornarice u Našicama najavljen za subotu 25. kolovoza ipak se neće održati, zbog tehničkih razloga, javljaju organizatori Thorax Promotion.

U diskoteci Hacienda u Vodicama izbodena jedna osoba

Incident u vodičkoj diskoteci Haciendi: jedan je muškarac izboden između 2,30 i 3 sata ujutro. Kako index neslužbeno doznaje, teško je ozlijeđen, hospitaliziran i u životnoj je opasnosti. 

Opatija, grad u koji se osmijeh definitivno - vratio!!!

Đorđe Balašević i Panonska mornarica pristali su još jednom u Opatiji, na Ljetnoj pozornici uz oduševljenje brojnih obožavatelja  te označili početak turneje „Osmijeh se vratio u grad“.

David Guetta postao vlasnik jedinog kluba u zračnoj luci na svijetu

David Guetta nastavlja šokirati dance zajednicu sa svojim ludima idejama, nova takva je otvorenje prvog lounge cluba u zračnoj luci. A gdje drugdje nego na Ibizi!

1. Vološćanska noć 2012. ovoga petka, 13. srpnja

Ovoga ljeta u Voloskom će se održati dvije Vološćanske noći - 13. srpnja i 14. kolovoza. Organizatori jamče da zabave neće nedostajati. Biti će tu turnir u briškuli i trešeti, zabavnih igara na moru, te nezaboravne fešte uz  - Cocktails band i Brevis band.

Petar Dundov gostuje na Freakshow partyju u Monviju (+nagradna)

Najistaknutiji hrvatski producent i DJ Petar Dundov glavni je gost Freakshow partyja u rovinjskom Monviju iduće subote, 7. srpnja! Drugo izdanje Freakshowa održat će se na otvorenom u Amfieteatru/Pool baru, a uz Petra nastupiti će organizator partyja DJ Šošo i DJ Unique. DIJELIMO ULAZNICE!

Santos Beach Club otvorio vrata i najavio odličnu sezonu

Ove subote, rapski Santos beach club otvorio je svoja vrata i time najavio još jedno veliko ljeto uz mnoga poznata gostovanja. Na otvorenju jednog od deset najboljih beach clubova u Europi na listi britanskog lista The Guardian zabavljao nas je riječki Chiwe DeeJay, višegodišnji rezident Santosa, koji nas je novim hitovima zabavljao tijekom cijele večeri.

Limitirano izdanje Absolut Vodke: Absolut Rio

Ljubitelji vodke, nešto što će vas posebno zainteresirati, posebice još ako ste uz vodku fanovi Latinske Amerike.

Udruženi sadržaj