David Guetta postao vlasnik jedinog kluba u zračnoj luci na svijetu

David Guetta nastavlja šokirati dance zajednicu sa svojim ludima idejama, nova takva je otvorenje prvog lounge cluba u zračnoj luci. A gdje drugdje nego na Ibizi!

Nakon DJ seta u zrakoplovu na relaciji Pariz Ibiza, Guetta se očigledno jako vezao za sve što se tiče putovanja. Tako je u suradnji s vodećim španjolskim putničkim koncesionarom, Areasom, zamislio prvi klub u kojem će putnici moći uživati dok čekaju na let ili pri dolasku na Ibizu. 
 
F*** Me I’m Famous Lounge Club by Cathy & David Guetta radit će 24/7, prostire se na 260 m2, sadržava plesni podij sa pultom i chillout prostor sa prelijepim pogledom na Nacionalni park Ses Salines.
 
Glazba i ambijent mijenjat će se zavisno od dijela dana. Lakša glazba bit će na programu od 6.00 do 14.00h, funk i latino house na rasporedu je do 19.00h, deep house do ponoći, te tech-house i electro-house u noćnom dijelu.
 
Fotografije:

 
David Guetta je trebao svoj jedini ovogodišnji nastup u Hrvatskoj imati u porečkom Byblosu, no došlo je do otkazivanja tog partyja.

Objavljeno: Nedjelja, 29 Srpanj, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box