Petar Dundov gostuje na Freakshow partyju u Monviju (+nagradna)

Najistaknutiji hrvatski producent i DJ Petar Dundov glavni je gost Freakshow partyja u rovinjskom Monviju iduće subote, 7. srpnja! Drugo izdanje Freakshowa održat će se na otvorenom u Amfieteatru/Pool baru, a uz Petra nastupiti će organizator partyja DJ Šošo i DJ Unique. DIJELIMO ULAZNICE!

Petar Dundov je krajem ožujka izbacio svoj drugi album "Ideas from the pond" na belgijskoj etiketi Musicman. Iako produkcijski radni staž Petra Dundova broji već respektabilnih 20 godina, ovaj najistaknutiji hrvatski producent elektroničke glazbe u posljednjih je 10 godina svojim jedinstvenim pristupom stvaranju glazbe intenzivno utabao put koji ga je doveo do visokog mjesta na internacionalnoj ljestvici elektronske glazbene scene. U doba digitalne tehnologije i masovne produkcije, kvantiteta je opasno zaprijetila kvaliteti, a upravo je Petar Dundov prepoznat kao autor koji odolijeva trendovima brzog uspjeha, gradeći svoje ime na duge staze, sljedivši isključivo vlastitu umjetničku viziju.

DJ Šošo je veteran hrvatske glazbene scene koji na svojem DJ izričaju radi više od 15 godina. Uz chillout i lounge glazbu, voli svirati eklektični techouse inspiriran Sven Vath-ovom filozofijom stalne transformacije, bez poskočica u razne komercijalne vode kao što to inače biva. Brojnim nastupima diljem svijeta i putovanjima koja su ga obogatila duhovno i glazbeno ističe da su najbolji partijaneri u Dubaiu, dok za njima ne zaostaju ni oni sa Ibize. DJ Šošo vodi radio emisiju koju možete poslušati nedjeljom navečer na radio Rijeci.

Cijena ulaznice je 40 kn.

Objavljeno: Subota, 30 Lipanj, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box