Santos Beach Club otvorio vrata i najavio odličnu sezonu

Ove subote, rapski Santos beach club otvorio je svoja vrata i time najavio još jedno veliko ljeto uz mnoga poznata gostovanja. Na otvorenju jednog od deset najboljih beach clubova u Europi na listi britanskog lista The Guardian zabavljao nas je riječki Chiwe DeeJay, višegodišnji rezident Santosa, koji nas je novim hitovima zabavljao tijekom cijele večeri.

Kao i uvijek u Santosu, dočekalo nas je iznenađenje, ovaj put u obliku vizualno- glazbenog preformansa. Uz harfu Doris Karamatić i njezine zvukove te vizualni preformans, atmosferu su podizale mlade plesačice.

Svatko tko se našao na otvorenju može reći da se ludo zabavio, plesalo se, pjevalo uz odličan izbor pića i još bolju muziku. Dobra atmosfera održala se do ranih jutarnjih sati. Santos beach club s više nego dobrim uvodom u sezonu ispratio je i zadnje goste koji su dočekali izlazak sunca uz mamurluk i još jedno lijepo sjećanje na gotovo savršen početak sezone. 

GALERIJA

Objavljeno: Utorak, 26 Lipanj, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box