Kontakt osoba: 
Dario Jeger
Mobitel/telefon: 
0958227287
Radno Vrijeme: 
07.00-23.00, vikend od 07.00-04.00
Javascript is required to view this map.
Pandur Caffe-Night Bar

Caffe-night bar Pandur, nalazi se u Osijeku u starom dijelu grada, koji je i ujedno centar noćnog života.

Struktura kluba te raspored prostorija zaista oduševljava, ponajviše zbog kombinacije novog, modernog stila sa klasičnim, kakvog smo navikli gledati unutar većine prostora osječke Tvrđe. Dvorište, prizemlje, galerija i prostrani podrum u Panduru omogućavaju posjetiteljima sve što im je potrebno u potrazi za kvalitetnim izlaskom i zabavom. Bogata ugostiteljska ponuda, te još sadržajnija i kreativnija glazbena ponuda također će zadovoljiti većinu želja svojih novih gostiju.

Budući da su glazbeni ritmovi odraz svih noćnih odredišta, takav je slučaj i u Panduru, gdje ćete se imati priliku zabaviti na dva floora. Prvi floor, koji je smješten u prizemlju kluba, nosi naziv ‘Mainstream Floor’, te iz samog naziva saznajete kakva će Vas glazba pokretati ako se nađete u prizemlju kluba; strana i domaća mainstream glazba, odnosno najveći hitovi spomenutih ritmova,te odnedavno i raznorazne svirke tamburaških i romskih sastava,te turbo folk glazba. Drugi, ali ništa manje privlačan floor, biti će u potpunom ozračju modernih elektronskih zvukova, s naglaskom na underground koncept. Upravo je iz tog razloga drugi floor i nazvan ‘Underground Floor’. Osim toga, ovaj floor nalazi se u prostranom podrumu kluba, koji je idealan za takvu vrstu zabave.

Ulazak u klub je slobodan, dok god imate 20 ili više godina, a Pandur svoja vrata zatvara u 4 sata iza ponoći. Uz stalno noćno odredište, Pandur može postati i Vaše omiljeno mjesto za otići na kavu tokom dana, za odraditi poslovan sastanak i slične prigode - svakoga dana od 7 do 23 sata. Vrijedi i napomenuti da je unutar kluba dostupna i wireless internet usluga, da je prostor prilagođen i za osobe sa invaliditetom,te da je galerija kluba prenamjenjena u prostor za pušenje,i omagoćava gostima da nesmetano uživaju uz kavu i cigaretu.