Kontakt osoba: 
Dalibor Vujić
Mobitel/telefon: 
092 1241676
Radno Vrijeme: 
Ljeto: 10:00-02:00 - Zima: 07:00-23:00.
Javascript is required to view this map.
Fango

Što je fango? U prijevodu sa talijasnkog jezika - blato. Ali što je još "Fango"? E to vam je bistro-pizzeria u Čižićima na otoku Krku. I da, ima blata, po tome je mjesto Čižići i popularno.....ljekovitog ali i onog za razigrane, pa tko kako voli.

 

Bistro-pizzeria "Fango" nalazi se na samom moru, sa velikim parkingom ispred lokala i ugodnom otvorenom terasom sa koje puca umirujući pogled na okolna mjesta, lučicu i neizostavno blato. Na donjoj etaži nalazi se šank-bar, simpatični separei i sladoled za one kojima je vruće. 

 

U našoj ponudi ćete naći jela sa ražnja (odojak, janjetina), jela sa roštilja, riblja jela, pizze, razne salate. Zimi nudimo i dnevne tople marende.

 

Da bi zabava bila potpuna ljeti smo za vas organizirali tematske večeri sa muzikom uživo: četvrtkom će vas zabavljati tamburaši, a nedjeljom klape koje će vas uvesti u mediteranski štih.

 

I kada se dobro zabavite i već pomislite kako možda i niste spremni voziti, i tu vam možemo pomoći. U sklopu lokala nudimo i taxi prijevoz na vašu destinaciju.

 

Dobro nam došli.