Galileo Bar

Lokacija

Sveti Križ BB (iznad autobusnog okretišta 7A),
Rijeka
Croatia
45° 19' 28.5276" N, 14° 28' 47.8128" E
Kontakt osoba: 
Damir
Javascript is required to view this map.

Dosta Vam je klasičnih kava na jedim te istim mjestima? Gledate cijelo vrijeme iste face na istim mjestima? Željni ste promjene? Idealno riješenje za Vas je Galileo bar!

Ovaj kafić koji je u neposrednoj blizini zvijezda a u sklopu astronomskog centra nalazi se na adresi Sveti Križ BB (iznad autobusnog okretišta 7A), na najvišoj točki u gradu. Predivan ambijent stare ratne utvrde s pogledom kao iz bajke na najljepši grad i okolicu, definitivno je mjesto za Vas! Odlična kava preko dana, a preko noći ludi i nezaboravni partyji znak su da je provod zagarantiran. Ukoliko nemate ideje gdje proslaviti neki vaš, privatan događaj, Galileo bar nudi vam mogućnost organizacije momačkih, djevojačkih, rođendana i sličnog upravo u svom prekrasnom prostoru, a na Vama je samo pozvati od 50 do 100 ljudi.

Također, niti za paring nemate brige, Galileo ima svoj vlastiti parking. Nakon svega ovoga, ostaje Vam samo posjetiti Galileo od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom u razdoblju od 09-24, te petkom i subotom od 09-02.

Vidimo se u Galileo baru!