Garage Ultra Lounge

Lokacija

Novigradska 30
Umag
Croatia
45° 25' 30.3168" N, 13° 31' 36.4836" E
Mobitel/telefon: 
+385 52 72 00 76; +385 98 22 99 29
Javascript is required to view this map.

Najekskluzivniji novootvoreni noćni bar na području cijele Istre i šire…

Originalno, ime je dobio zbog same tradicije tj. prijašnje namjene samog objekta: prostor u kojemu je današnji klub, nekada je zaista bio „Garaža“ odnosno praonica kamiona.

Garaže su i u povijesti često odigrale bitnu ulogu u životima ljudi, kao i što će naša biti bitan dio noćnog života prvenstveno u Istri te, vjerujemo, odigrati značajnu ulogu na ovim prostorima u smislu dobre glazbe, dobrih vibracija i atmosfere te naravno, ooodlične kombinacije svega toga na jednom mjestu.

Garaža je uvijek bila mjesto gdje su se rađale nove ideje, novi izumi koji bi svoje stvaratelje često vinuli iz anonime u svijet uspjeha i slave…

Tako će i naša „Garaža“ zasigurno postaviti neke nove klupske trendove, odlične urbane večeri i iznijedriti nove uspješne DJ-je, mlade bandove…te pokazati kako možemo, hoćemo, znamo i jesmo drugačiji!

PROSTOR KLUBA
Na samom ulazu u klub, s lijeve strane predprostora nalazi se garderoba preko puta koje su muški i ženski sanitarni čvor. Iz pretprostora ulazi se u prostrani prostor koji se sastoji od velikog plesnog podija s povišenim dijelom pozornice namijenjene različitim vrstama glazbenih i ostalih gostiju. U produžetku podija je veliki šank površine 22m2 koji sadrži tri uslužne površine.

DJ pult je smješten iznad plesnog podija kako bi DJ ima jasnu sliku publike i mogao procijeniti koliko je dobar i što je ono što „diže“ ekipu na noge.
Čitav taj prostor visinski je razigran u više razina pa je u donjem dijelu smješteno i šest separea (nisko sjedenje) od kojih su po tri opet na različitim razinama.
U nastavku, nalazi se posebno mjesto – mala galerija (20m2) smještena na poziciji iz koje se vidi apsolutno svaki kutak kluba, a predviđen je i manji dio za ples – onima koje povede atmosfera….

Klub ima i veliku galeriju tj. VIP – u pravom smislu te riječi!
VIP je površine 80m2 i na njega se dolazi posebnim stepenicama. Sastoji se od tri veća separea i dvije velike kutne garniture za sjedenje. VIP dio posjeduje i svoj vlastiti šank te sanitarni čvor, tako da nemate potrebe silaziti dolje, već budnim okom možete cijelo vrijeme promatrati ljude dolje na podiju i „škicati“ zgodne komade – bilo muške, bilo ženske  

GARAGE ULTRA LOUNGE
Kapaciteti:
- stojećih 500 mjesta
- sjedeća mjesta:

1. VIP LOUNGE
2. KAVEZ
3. GALERIJA sa separeima
4. BARSKI STOLOVI SA SJEDENJEM
5. BARSKI STOJEĆI STOLOVI

DRESS CODE:
Fancy i sve varijacije na temu…glavno da ste nam zgodni i šarmantni:)

NOT TO WEAR:
- sportske trenirke
- kape
- potkušulje
- uprljana i poderana odjeća
- sportske tenisice za treninge