Javascript is required to view this map.
Purgeraj Klub

U 7 godina postojanja, Purgeraj je stekao brojne poklonike željne dobre zabave u nepretencioznom okruženju. Bez obzira radi li se o retro zabavi uz blues i rock'n'roll glazbu, ili o tulumima uz najnovije hitove indie i electro glazbe, klub s Ribnjaka je uvijek bio i ostao "home of good music".
Kako bi išli u korak s vremenom, Purgeraj u novu sezonu ulazi uz temeljite preinake, osluškujući trendove, no držeći se svojih principa.

Posjetitelji će tako na dan otvorenja imati prilku provesti noć u sasvim drugačijem interijeru koji je, po uzoru na neke popularne strane klubove, prošaran grafitima i crtežima mladih, neafirmiranih umjetnika kojima su dane odriješene ruke da stvore svoj simpatični i šareni kaos u kojem je pravo zadovoljstvo boraviti. Između ostalih, mlade snage koje su svoju maštu pustili na volju su Svenki, Lonac, Pekmezmed te kreativni tim kluba Purgeraj.

Uz već poznati Feelgood Connection DJ UncleFunka - za sve dance freakove željne klupske plesne glazbe, te Take me out! - indie pop rock program koji će uskoro navršiti svoju prvu godinu, na otvorenju će biti predstavljeni i novi glazbeni programi koji od ove jeseni kreću na mjesečnoj bazi.

Prvi od njih Rocketa, kao što i samo ime kaže, bazira se isključivo na rock glazbi, a DJ kolektiv pod imenom TriForce crew hvali se sa impozantnom arhivom glazbe iz dotičnog žanra, pa sumnjamo da će poklonici rock zvuka otići kući nezadovoljni.

Tu će biti još program Mixtape kojeg je nemoguće opisati u jednoj rečenici, pa recimo samo da se radi o komercijalnom "ćušpajzu" MTV hitova novijeg i starijeg datuma koje za vas biraju ne jedna, već tri ljupke dame... a to svakako vrijedi doći vidjeti.

Osim navedenih programa koje ćete moći čuti na otvorenju, od listopada će se na redovnom programu kluba naći još neke novine. Tako će se utorkom u klubu izmijenjivati Bass Wars, program basseline, fidget house, dubstep i electro glazbe, te novi program pokrenut pod palicom DJ Chilla & Kutmasta Mirka iz ekipe Mixtape sessions radio showa, koja će nam sa valova Studentskog radija na podij Purgeraja donjeti najbolje od funka, soula, raw hip hopa, rare groovesa itd. A subotom će u Purgeraju vladati klupska plesna glazba uz dva nova programa – Breakdown, novi program starog dj dvojca Mihalja i Juana, te Dancefloor Massive – program rocksteady, 2tone i ska-punk glazbe u režiji dj DžonSka Volte iz križevačke Skaville ekipe.

Uz ove nove i već publici poznate stare programe, te uz novi interijer, Purgeraj ima "municiju" da postane jedno od vodećih okupljališta zagrebačke urbane publike, neovisno o njihovom žanrovskom opredjeljenju.