Kontakt osoba: 
Marijan Martinjaš
Mobitel/telefon: 
040 856 333: 098 241 800
Javascript is required to view this map.
Međimurski dvori

Restoran Međimurski dvori smješten je u samom srcu Međimurske županije, u živopisnom mjestu Lopatinec, svega 6 Km od središta Čakovca

U suglasju s bajkovitom prirodom koja ga okružuje, svojom ljepotom i čarima nameće se kao nezaobilazno mjesto posjeta dobrih znalaca vrhunskih gastronomskih užitaka, kao i turista koji posjećuju ove krajeve.

U Međimurskim dvorima očekuje Vas bogata ponuda specijaliteta, baziranih na izvornim međimurskim recepturama, znalački pripremanih od posebno biranih namirnica.

Osim restorana, banketno-konferencijske sale, sportske dvorane, teniskog igrališta i brojnih sadržaja za djecu, naša turistička agencija Etno Art travel pomoći će Vam u odabiru brojnih sadržaja koje nudi Međimurje, a u našoj suvenirnici možete pronaći nešto od izvornih suvenira, koji će Vas, osim predivnih sjećanja podsjetiti na boravak u našem kraju.

Nakon što nas prvi put posjetite, uvidjet ćete da je poziv bio potreban samo za Vaš prvi dolazak, a svakom sljedećem posjetu Međimurskim dvorima voditi će Vas srce, jer i mi Vas dočekujemo srcem!