Top Music

KOKTELSI IMAJU NOVI SPOT ZA PJESMU ''TI SI MOJA TAJNA''

Najnoviji video uradak iz kreativne radionice Koktelsa je premijerno objavljen u utorak 10. studenog. Nakon niza veselih video uradaka, ovaj put je ekipa iz Koktelsa odlučila pokazati svoju nježniju stranu i za novi singl, odnosno spot, odabrala baladu ‘Ti si moja tajna’ koja je već neko vrijeme prisutna na mnogobrojnim top ljestvicama radijskih postaja diljem Istre i Kvarnera. 

NOVO :: RnB Confusion GRIČ WITCH Party

Party showcase #2 koji pada na sam HALLOWEEN u petak 31. listopada. Mjesto radnje je staro kultno kino GRIČ koje se nalazi u Jurišićevoj 6 preko puta MC Donalds-a, a horor večer koju smo Vam pripremili započet će već od 21h projekcijom kultnih horor filmova u prostorijama kino Grič-a.
 

»Youngblood Brass Band« i »Digitalism« na Harteri

Lista sudionika riječkoga glazbenog festivala postaje sve zanimljivija. Angažiranjem deveteročlanog projekta iz Oregona i nove »dance punk« atrakcije iz Hamburga, Hartera potvrđuje da ostaje vjerna organizaciji pod motom inauguracije svježe glazbe.

My Buddy Moose promocija albuma u Rijeci 19. ožujka i Splitu 20. ožujka

01. ožujka riječka grupa My Buddy Moose objavila je dugoočekivani drugi album 'Wonderful Feeling of Emptiness'. Album i njegovih 12 americana pjesama My Buddy Moose su uz glazbeno pojačanje predstavili zagrebačkoj publici u prepunom klubu KSET.

MALEHOOKERS - Snimljen novi spot za novi singl

Nakon velikog uspjeha sa singlom 'Zagrebačko Zlo' koji je gotovo 4 mjeseca 'harao' domaćim radijski i tv eterom, jedini istinski domaći rock'n'roll band Malehookers predstavlja svoj drugi singl s „povratničkog“ albuma 'Muški svijet'.

Oduševljeni smo svirkom sa »Skunk Anansie«

Nastup na Mars festivalu »Fatheru« odlična prilika za predstavljanje novog materijala. Baš smo nedavno komentirali povratak »Skunk Anansieja« i razmišljali gdje ih najbliže »uhvatiti«, nismo mislili da bi mogli posjetiti Hrvatsku, a kamoli da ćemo nastupiti s njima, kaže nam frontman benda Mihael Prosen.

Ramirez preuzima MTV

MTV TakeOver je lokalni format u kojem domaće i strane zvijezde imaju priliku "preuzeti" MTV i predstaviti svojih pet omiljenih muzičkih spotova. Ovog petka u emisiji TakeOver publici će se predstaviti zagrebački rock bend Ramirez, koji je dio tzv. novog novog vala hrvatske muzike.

My Buddy Moose uz izvrsne prve recenzije u CD shopovima dočekan novi album 'Wonderful Feeling of Emptiness'

'Wonderful Feeling of Emptiness', dugonajavljivani drugi album riječkih americanera My Buddy Moose pušten je napokon u regularnu prodaju u Dancing Bear CD shopovima u Zagrebu, Osijeku i Splitu!

Prva u nizu Second hand subota u novotvorenoj knjižari Rockmark

Subota 6. ožujka bit će prva u nizu Second hand subota u novotvorenoj knjižari Rockmark.

Massive Attack stiže na T-Mobile INmusic!

Nakon rasprodanog Doma sportova u studenom prošle godine, bristolski dvojacće se predstaviti i na prvom festivalskom nastupu u Hrvatskoj, na glavnom, T-Mobile stageu!

Udruženi sadržaj