Kontakt osoba: 
Mamberos
Javascript is required to view this map.
PK Los Mamberos

Los Mamberos je jedan od vodećih plesnih klubova u Hrvatskoj koji se bavi podukom plesova porijeklom s Kube te organizacijom plesnih događanja i putovanja koji promoviraju kvalitetan način života kroz ples, aktivnosti i druženja.

Klub je osnovan početkom 2004. godine i do današnjih dana se radom i kompetencijom svojih osnivača i članova probio na jedno od vodećih mjesta hrvatske salsa scene. Pioniri smo u organizaciji velikih salsa evenata, te smo upravo organizacijom jednog od najkvalitetnijeg salsa festivala u svijetu (Croatian Summer Salsa Festival), upoznali svijet sa salsa scenom u Hrvatskoj i obrnuto.

Osim same organizacije evenata, naš fokus je jednako usmjeren i na edukaciju te podizanje kvalitete života kroz aktivnost i druženje. Jedina smo škola koja već niz godina ima tri para iskusnih instruktora koji su svoje znanje stekli i na internacionalnoj sceni s više od 25 pohađanih internacionalnih kongresa, te s iskustvom predavanja i nastupanja na nekima od njih. U našem studiju oni trenutno podučavaju sljedeće plesove:

  • Puertorico salsa – linijska salsa od početnog do nivoa show grupe
  • Salsa Cubana – od početnog do naprednog nivoa
  • RUEDA de Casino – kubanska salsa u krugu
  • Show grupa – intenzivniji treninzi, nastupanje na eventima i putovanja

Također, uskoro pripremamo i tečajeve sljedećih tradicionalnih kubanskih plesova

  • Son
  • Cha-Cha-Cha

Upoznajte kubansku kulturu kroz ples, dopustite da Vas povedemo na putovanje i saznati ćete da je Kuba puno više od šarene razglednice otoka s Kariba!