Vikend report br. 16

Što vama znači broj 16? Nekima je to sretan broj, neke apsolutno nije briga za značenje 16, nekome je to autobusna linija kojom se vozi do kuće...A nama 16 znači ovotjedni vikend report!

Spektakularno je bilo u Zagrebu povodom velikog koncerta Jelene Rozge u Ciboni, dvorana se tresla, a omamljena masa zapjevala iz sveg glasa. Jelena je zasjela na tron hrvatske estrade i ne planira se tako brzo maknuti sa njega! Dok je jedna Jelena bila u Ciboni, druga Jelena, nastupala je u klubu Ground Zero. Ljubitelji turbo folka znali su sve od riječi do riječi, no ipak najviše su se 'pasle oči' na Karleušinim dugim nogama. I tako je u Zagrebu došla subota, gdje je bilo vrijeme za Gjuru i njihov provod za čistu peticu.

Zadarski dio počeo se ljuljati već u četvrtak, umorni studenti pauzu od knjige uzeli su u Q baru te dobro se rasplesali uz trash hitove, petak je bio rezerviran za Hitch bar, a subota za City club Forum. Sve u svemu, zadrani se itekako dobro znaju zabavljati.

Istrijane je posjetila atraktivna Sandra Afrika, koja je svojim stasom i glasom oduševila svih u Arubi, a prava ludnica ove subote bila je u La Kabani, gdje su došle Davorka i Marija, svima poznatije kao Bijele Udovice... štorije od kunelić koje su nam prepričale, zaista su bile neprocijenjive! Žestok ritam kružio je u natrpanom Onyxu gdje su zasvirali dečki iz The Night Express banda, a Magnus je bio okupan dobrim ritmom dvojca Danny & Corrado.

I za kraj, naša draga Rijeka. Cool provod u retro ambijentu, a uz to i dobra glazba... reći ćemo samo Cukar i kafe. Garçon bar su uljepšale djevojke koje su svojim osmijehom nagradile naš fotoobjektiv, a u River pubu DJ Libra dobro je odvagao dobru glazbu, a ekipa se odlično provela. Nedjelja je bila rezervirana za koncert Željka Joksimovića, veliki koncert započeo je pjesmom "Stihija" te bacio publiku u trans, a djelić atmosfere donosimo vam mi u našoj fotoogaleriji. Nakon koncerta, trebalo je negdje i sleći dojmove, a pravo mjesto za to bio je Maat bar.

Svi željno iščekujemo 17 tjedan, a što će nam on donesti...još nemamo pojma, ali vjerujemo pregršt lude zabave. Do tada, pratite nas na facebooku!

M. Begić