Mobitel/telefon: 
051/320 633
Javascript is required to view this map.
Udruga konobara i barmena Hrvatske

Udruga konobara i barmena Hrvatske osnovana je u svrhu unapređenja, poticanja i promicanja konobarske i barmenske djelatnosti te podizanja kvalitete cjelokupnog ugostiteljskog kadra kako u našem gradu tako i u državi pa i šire. Cilj nam je razvoj i unapređenje odnosa s pojednicima, drugim i sličnim Udrugama, trgovačkim društvima u RH i inozemstvu. Nakon osnutka ostvarili smo stručnu suradnju sa brojnim ugostiteljskim i turističkim odredištima te pomogli zapošljavanju odgovarajućeg stručnog kadra.

Udruga organizira tečajeve za edukaciju koktela u classic i flair stilu. Educirali smo preko 200 barmena prema programu tečaja koji zadovoljava kriterije stranih organizacija te smo i ambasadori za WFA (svjetska organizacija za barmene). Zaposleni kadar pratimo u segmentu njihova rada i razvoja.

Priuštite sebi ulazak u svijet ugostiteljstva, koktela, akrobacija, flaira i svega povezanog s tim... dajte si priliku da radite na velikim manifestacijama i eventima kao vrhunski koktel majstori.

Svakodnevne vijesti, novosti te aktualna događanja možete pratiti na našem portalu. Dovoljan je samo jedan klik na www.barmen.hr i saznat ćete sve informacije o našem radu i djelovanju. I da, nikako nemojte zaboraviti pratiti Barmen.hr na najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu - facebooku.