Ne večeras draga: Žene žele seks više nego njihovi partneri

 

Iako su stvarni razlozi odbijanja seksa za muškarce slab libido i nedostatak samopouzdanja i oni pribjegavaju izgovorima poput glavobolje i punog želuca

 
Unatoč uvriježenom mišljenju, oko 62 posto muškaraca kaže da češće odbijaju seks nego njihove partnerice, pokazalo je istraživanje britanske farmaceutske tvrtke UKMedix na 2000 ljudi starijih od 18 godina koji su u ozbiljnim vezama, piše Daily Mail.

 

Kod odbijanja seksa, muškarci se sve više služe "ženskim izlikama" kao što su umor, stres ili pun želudac nakon obilne večere, izvijestili su istraživači.
Tek devet posto muškaraca se izjasnilo kako seks žele svakodnevno i redovito ispunjavaju svoje "dužnosti". Oko 38 posto muškaraca otkrilo je kako je top razlog njihove nesigurnosti u krevetu nezadovoljstvo vlastitim fizičkim izgledom, dok 35 posto muškaraca kaže kako im je libido oslabio. Većina parova vodi ljubav svaka četiri dana, dok 25 posto parova ljubav vodi u prosjeku jednom na mjesec.
- Prema rezultatima, uloge su se zamijenile i muškarci su ti koji danas češće odbijaju seks, a žene su osvijestile svoju seksualnost i ne libe se tražiti ga od partnera - otkrio je voditelj studije, Thomas'O Connell.
 

Najčešći muški izgovori za izbjegavanje seksa

- Umor

- Stres zbog posla

- Glavobolja

- Pun želudac

- Zanimljiva emisija na TV-u

Objavljeno: Ponedjeljak, 28 Siječanj, 2013 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box