Festivalska ponuda: INmusic, Hideout, Parkfest, Retro Music...

Prošlog tjedna krenuli smo vas izvještavati s listom festivala koji se nude diljem obale, ovoga tjedna nastavljamo u istom tonu. Kako ulazimo dublje u sezonu tako se ponuda pojačava, a vikend pred nama je jedan od najatraktivnijih u cijeloj ljetnoj sezoni. Uostalom, prosudite sami. 

Nadolazećih dana očekuju nas INmusic festival na zagrebačkom Jarunu, Hideout festival na Zrću, San Pellegrino festival u Umagu, Parkfest u istarskom Novigradu, Retro Music festival u Novom Vinodolskom, LED fest u Karlovcu...

 

INmusic FESTIVAL (Jarun, Zagreb)

Najveći open-air festival u Hrvatskoj održati će se od 28. do 30. lipnja na Otoku hrvatske mladeži na Jarunu. Očekuju vas nastupi Franz Ferdinanda, New Ordera, Gorillaz Sound Systema, Plan B, Mando Diao, Gogol Bordello i mnogih drugih glazbenih imena. Osim glazbenog programa, posjetitelji će moći uživati u mnogobrojnim dodatnim sadržajima koje je organizacija festivala po prvi puta pripremila ove godine. Tu su sadržaji poput Ko to tamo peva, Tko pjeva zlo ne misli, Nissan jukebox, izložba Multikulturalizam u glazbi, Nargila Chill Out Bar i mnogi drugi. Festivalske ulaznice možete nabaviti u Tisak Media centrima po cijeni od 340 kn, dok će na blagajni festivala dnevna ulaznica iznositi 300 kn.

 

HIDEOUT FESTIVAL (Zrće)

Preko 10 tisuća Britanaca očekuje se na drugom izdanju festivala Hideout koji traje od 29. lipnja do 01. srpnja. Klubovi Papaya, Aquarius i Calypso ugostit će brojne aktualne inozemne DJ zvijezde i izvođače na dnevnim i noćnim partyjima. Na line upu se nalaze Ricardo Villalobos, Chase & Status, Skream, Benga, Tiga, Lazarus, Seth Troxler, Jamie Jones, Maceo Plex, Maye Jane Coles i mnogi drugi. Cijena festivalske ulaznice iznosi 415 kn (Eventim), a na ulazu dnevna ulaznica iznosi 150 kn.

 

SAN PELLEGRINO FESTIVAL (plaža Zlatorog, Umag)

Umaški festival San Pellegrino održat će se od 28. do 30. lipnja na plaži Zlatorog. Ove godine po prvi puta u Hrvatsku dolaze Nizozemci Kraak & Smaak i naravno već rezidenti festivala funk atrakcija Smoove & Turrell. Jedini funk & soul house festival u Hrvatskoj ugostit će još: Mo' Horizons, Mop Mop. The Captain aka Fab Samperi, Jayl Funk, Aldo Morra, Kid Va, Alfred Azzetta, Paola Barbata, Timewarp Inc. i dr. (cijeli popis). Cijena ulaznice je 100 kn u pretprodaji (Eventim).

 

PARKFEST (Novigrad u Istri)

 U staroj jezgri Novigrada, samo nekoliko metara od mora, 29. i 30. lipnja održati će se ponudom, izvođačima poput Let 3, Urban & 4, Elemental i lokacijom najglasniji do sada, sedmi po redu Parkfest. U proteklih šest godina ovaj je festival nailazio na razne prepreke, no Udruga za mlade i stare (ranije se nazivala udruga "Sidro") nije se predala nego je naprotiv ove godine uz pomoć entuzijasta i volontera odlučila organizirati još veći dvodnevni festival. Cijena ulaznice po danu je 20 kn.

 

RETRO MUSIC FESTIVAL (Novi Vinodolski)

U sklopu projekta Novi Music City 2012 u Novom Vinodolskom će se od 29. lipnja. do 01. srpnja održati prvi "Retro Music Festival" koji će vas vratiti u vrijeme rock'n'rolla 50-tih godina. Osim glazbenog programa, naći će se mjesta i za izložbu old timera, ali i modne revije – naravno, u retro stilu. Glazbeni program čine: The Jets, Mojo Stuff, Bad Bones, Uros Peric Perry, Cat Paws, D Elvis, Greaseballs, Sapiens, Mississippi Queen i dr. Cijena festivalske ulaznice je 150 kn.

 

LED FESTIVAL (Karlovac)

LED Fest 2012. je peta inačica festivala moderne elektroničke glazbe i video izričaja koji ima namjeru potaknuti i educirati mlade o novim medijima i tehnologijama, alternativnim vidovima zabave, te ih uključiti u osmišljanje svoga slobodnog vremena. LED Fest se sastoji od glazbenog dijela (DJ-ing i izvedbe uživo elektronske glazbe) praćenog vizualnom podlogom, te od edukacijskog dijela koji uključuje radionice i razmjene vještina s glazbenim i vizualnim softverima, te diskusije o digitalnim medijima, distribuciji glazbe i elektroničkoj klubskoj sceni. Program i cijenu ulaznice pronađite OVDJE!

Objavljeno: Srijeda, 27 Lipanj, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box