Uštekaj se u sindikat uz ELEMENTAL - besplatni koncert za 1.maj

 „Uštekaj se u sindikat“ – naslov je koncerta zagrebačke grupe ELEMENTAL, koji na Međunarodni praznik rada svojim članovima i svim zainteresiranim građanima poklanjaju Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Nezavisni hrvatski sindikati.

 
Osim obilježavanja Praznika rada uz dobru glazbu i zabavu u najprikladnijem mogućem mjestu - Tvornici kulture, mladi sindikalisti ovim koncertom žele skrenuti pozornost na važnost angažmana mladih u borbi za svoja radnička prava, a grupu ELEMENTAL izabrali su zbog kvalitetne, ali i društveno angažirane glazbe.
 
Bend će tom prilikom na koncertu odsvirati i neke nove pjesme sa svog nadolazećeg albuma i tako posjetitelje uvesti u priču novog albuma. Album naslova "U Redu Je" u prodaji će se naći već dva tjedna nakon koncerta u Tvornici.
Na novom albumu ELEMENTAL se između ostalih, posvetio i politički, ali i društveno angažiranim temama što ih čini savršenim bendom za obilježavanje Praznika rada uz Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Nezavisne hrvatske sindikate.
 
 
Uštekajte se u sindikat uz ELEMENTAL, 1. svibnja u zagrebačkoj Tvornici.
Ulaz na koncert je besplatan, a koncert počinje u  22 sata.
 
Dio ulaznica rezerviran je za članove sindikata SSSH i NHS-a, koji ih mogu dobiti u svojoj središnjici. Dio ulaznica namijenjen javnosti svi zainteresirani mogu podići u Tvornici kulture od 19. travnja pa do dana koncerta.