Na filmski festival u Cannesu Chivas vodi Leonu Paraminski, a ti joj izaberi haljinu za crveni tepih

Već 66. godinu zaredom održava se jedan od najprestižnijih festivala na svijetu, filmski festival u Cannesu. I ovog puta Chivas je partner festivala te će petu godinu zaredom ugostiti brojne zvijezde iz svijeta filma. Među odabranim Chivasovim gostima bit će i poznata hrvatska glumica Leona Paraminski.

Leona je u svojoj karijeri odigrala brojne uloge, kako kazališne tako i filmske, a da je gluma njen poziv otkrila je još u djetinjstvu. Upravo zato je baš ona dobila priliku doživjeti jedinstveni ugođaj ovog festivala.
 
Kako bi Leona zasjala u punom sjaju  pobrinut će se jedan od najpoznatijih  hrvatskih dizajnera Boris Pavlin. Posebno za ovu priliku dizajner će odabrati 5 svojih elegantnih haljina, a na vama je da nam pomognete odabrati Leoninu haljinu za crveni tepih. 
Na Facebook stranici Chivas https://www.facebook.com/chivashrvatska upišite broj haljine koja vam se najviše sviđa, a mi ćemo se pobrinuti da najsretniji od vas osvoji nagradu.
 
 
 
Kao svjetski luksuzni brand Scotch Whisky Chivas Regal 25 postao je sinonim proslavljenog filmskog festivala u Cannesu.
Chivas Regal 25 potječe iz 1909. godine iz New Yorka.
Braća James i John Chivas stvorili su prvi luksuzni viski na svijetu koji je danas izbor brojnih filmskih zvijezda i milijunaša. Chivas sudjeluje na festivalu i kao globalni partner međunarodnog dobrotvornog festivala FilmAid čiji je cilj pomoć filmskoj zajednici edukacijom i poticanjem u njihovom djelovanju.