Leona Paraminski na Chivas partyu zablistala u haljini sa Canneskog crvenog tepiha

Dašak luksuza i glamura s prestižnog svjetskog filmskog festivala, onog na Azurnoj obali u Cannesu, sinoć su mogli doživjeti  svi uzvanici Chivas After Cannes Partyja u Matis Absolute Loungeu. Leona Paraminski, koja je nedavno i sama prošetala najpoznatijim crvenim tepihom i postala dio nezaboravnih Chivasovih zabava, podijelila je s uzvanicima i prijateljima svoje dojmove.
 
Pridružite nam se na CHIVAS FACEBOOK STRANICI
„Sada kada su se dojmovi smirili uživam u prepričavanju svega što sam doživjela. Iako sam za vrijeme boravka u Cannesu plakala dva puta – prvi put kada su mi zagubili prtljagu i drugi put kada sam se opraštala od divnih ljudi iz Chivasovog tima. Presretna sam što sam bila dio tog filmskog svijeta. Zahvalna sam Chivasu što mi je omogućio luksuzni 24-satni VIP tretman i što sam se na jedan dan osjećala poput prave princeze. Zato mi je drago da sam mogla ponovno doživjeti čari Canneskog luksuza ovdje u Zagrebu“ rekla je Leona Paraminski.
 
Nasreću, Leoninu su prtljagu pronašli, pa je naša predivna glumica imala priliku odjenuti na Chivasovom After Cannes Partyju nesuđenu haljinu Borisa Pavlina koju joj je on namijenio za Canneski crveni tepih. U dugoj crnoj haljini protkanoj srebrnim nitima koje su formirale paukovu mrežu Leona je blistala cijelu večer.

Borisova kreacija bila je i izbor ljupke voditeljice večeri, Tatjane Jurić, koja je u vatreno crvenoj toaleti posutoj zlatnim šljokicama plijenila pažnju uzvanika. Tatjana zna da je dobro spojiti ugodno s korisnim, pa se tako, nakon što je odvodila službeni dio programa, i ona prepustila uživanju i ugodnom društvu.
 
„Hvala Chivasu što je nama koji nemamo priliku otići u Cannes omogućio da bar malo osjetimo čari tog filmskog luksuza. Uz to, Massimo mi jedan od najdražih izvođača i predivno ga je slušati uživo, pa sam tako večeras uz posao spojila užitak“ rekla je Tatjana. 
 
Chivasov vitez Amar Bukvić, koji je također imao priliku posjetiti filmski festival u Cannesu u organizaciji Chivasa osvrnuo na svoje doživljaje i rekao: „Drago mi je da sam imao priliku posjetiti Canneski filmski festival i uistinu je lijepo da Chivas hrvatskim glumcima, koji inače nemaju priliku posjetiti značajne svjetske filmske festivale, omogućuje jedan takav luksuzan tretman. Mislim da čak ni velike zvijezde koje dolaze u Cannes nemaju takav tretman koji smo tamo imali moje kolege i ja.“

Za pravi filmski ugođaj pobrinula se DJ Rea vrteći soundtrack hitove, a uzvanici su potom uživali u sjajnoj izvedbi nezaboravnog Massima koji je na Chivas 'After Cannes' partyju proslavio rođendan uz prigodan Chivasov poklon.  
 
„Atmosfera je večeras bila izvrsna i drago mi je da sam proslavio rođendan na ovako poseban način. Sve je bilo na razini jednog glamuroznog i luksuznog događaja, i počašćen sam što sam imao priliku zabavljati uzvanike, a i sam uživati“ rekao je Massimo.
 
Prostor je odisao Canneskim filmskim glamurom, a Branko Kičema, direktor marketinga Pernod Ricarda, uzvanicima je predstavio prigodne koktele – Cannes film festival i Red carpet. Kako bi After Cannes party uistinu bio jedinstven doživljaj Chivas je organizirao CIGAR corner u kojem su uzvanici uz Chivas mogli uživati u pravoj cigari.

 
Petu godinu za redom Chivas je službeni partner festivala u Cannesu koji se održao od 22. – 25. svibnja 2013. godine. Chivas Regal, kao i najpoznatiji filmski festival na svijetu, smatraju se ikonama glamura, luksuza i ekskluzivnosti. U vrijeme individualizma, Chivas Regal - jedan od vodećih svjetskih super i ultra premium scotch whiskya, objavio je svoju misiju da vrati viteštvo natrag pod svjetla reflektora. Chivas je ove godine bio prisutan kroz sam filmski festival, ali također i na prestižnim event lokacijama, poput Chivas bara u legendarnom hotelu Martinez i ekskluzivnim after partyjima na Boluevard de Croisette – glavnoj ulici blještavog Cannesa.
 
Pridružite nam se na CHIVAS FACEBOOK STRANICI
 
  
Chivas Regal je jedan od vodećih globalnih brandova, savršen whisky, izvanredne dubine i uglađenosti, koji su stvorila legendarna braća James i John Chivas. Prema legendi svjetlo dana prvi je put ugledao 1801. godine u Aberdeenu, a danas je dom Chivas branda jedinstvena Strathisla destilerija u Keithu, u škotskoj pokrajini Speyside. Asortiman Chivas Regal je jedan od najluksuznijih i najprodavanijih super i ultra premium whiskya u svijetu. Dostupan u preko 200 zemalja, gdje predstavlja simbole modernog viteštva, profinjenog stila i ekskluzivnosti. U svom asortimanu Chivas Regal ima whisky star 12, 18 i 25 godina.