Klub koji godinama u Rijeci organizira vrhunske glazbene večeri sa besplatnim ulazom

Kao i svakog tjedna u riječkom klubu Nad Urom nas je dočekao tjedni program:
* U četvrtak 07.02.2013. "Nad uru" nam dolaze gosti iz Slavonije, dvojac koji se odaziva na ime "ACOUSTIC SOULS".
* U petak, 08.02.2013. očekuje nas još jedan nastup dobro nam poznatih dečki iz grupe "PADRE".

Oba događanja prethodio je prošlotjedni koncert vrhunskog jazz saksofoniste Denisa Razumovića, pa Alen Brentini dua, pa Tri kralja (Mihael Prosen), pa Tower of cover (Damir Kedžo) te mnogi drugi, samo u 2013.g.!
Kako li uspjevaju, pitate se?

NAD UROM je kafić koji se nalazi na vrhu robne kuće Korzo sa možda najljepšim pogledom na riječki Korzo.
Velika zaštičena terasa gleda na riječku "žilu kucavicu" sa 4. kata, odmah pored Riječke ure.
 
Ovo je na prvu idealno mjesto za osvježenje, kavu sa dragim ljudima ili za pročitati novine u miru odmah iznad gradske vreve, ali kad padne noć Nad Urom postaje pravi gradski klub sa pozornicom, unutarnjim i vanjskim dijelom za stajanje ili sjedenje te već nekoliko godina impresivan line up.
 

Ostale detalje saznajte na njihovom Facebook profilu: http://www.facebook.com/nadurom.robnakucakorzo
 
I ne zaboravite, ovo je mjesto koje živi za grad; cijene pića su primjerene, a ULAZ na događanja je uvijek besplatan!
 
Ali najbolje provjerite iz prve ruke ovaj tjedan!
 
U četvrtak 07.02.2013. "Nad uru" nam dolaze gosti iz Slavonije, dvojac koji se odaziva na ime "ACOUSTIC SOULS".
Riječ je o gitarističkom duetu iz Slavonije, odnedavno sa zagrebačkom adresom, a čine ga Tomislav Užarević i Vjekoslav Valetić.
Kao što i samo ime govori radi se o akustičnoj svirci sa dvije gitare i dva vokala, a dečki izvode najpopularnije strane hitove s Billboard ljestvica od 60-tih godina pa sve do danas. Repertoar je pomno sastavljen od poznatih hitova ali osvježenih fantastičnim akustičnim aranžmanima koje su izradili sukladno talentu i dugogodišnjem glazbenom iskustvu.
Bend je u nepune dvije godine zajedničkog rada osvojio simpatije publike i osigurao brojne nastupe diljem Hrvatske, a materijali za snimanje albuma prvijenca su spremni te sudeći po nominacijama za Porin i Crnog Mačka stečenima izvan okvira benda, očekuje se prava glazbena poslastica. Nemojte se začuditi kad nakon njihovog nastupa hitove Stinga, Claptona, U2-a, Stones-a, Coldplay-a ili Maroon 5, počnete pjevušiti u nekom novom ruhu!
 
U petak, 08.02.2013. očekuje nas još jedan nastup dobro nam poznatih dečki iz grupe "PADRE".
Ovaj četveročlani sastav iz Rijeke čest je gost "Nad urom" te najbolja pozivnica za sve vas koji uživaju u istinskom žestokom Rock'n'rollu.
Padre svira top svjetske hitove najvećih bendova od devedesetih pa sve do danas – Metallica, U2, Nirvana, Sistem Of A Down, Queens Of The Stone Age, Red Hot Chili Peppers, Lenny Krawitz, The Ramones, The White Stripes, Rage Against The Machine, Franz Ferdinand, Pearl Jam, Green Day i još mnogi drugi.
Članovi benda su Davor Tomić (gitara, vokal), Franjo Jardas (bas gitara, vokal), Dario Pažanin (gitara, vokal) i Marko Jurić (bubanj).
Vrhunski zabavljači i uigrana ekipa prošla je Hrvatsku uzduž i poprijeko, a sa svojim matičnim bendom Father svirali su čak 4 turneje po Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Austriji i Italiji te svirali sa velikim rock imenima kao što su Korn, Sisters of Mercy, Anthrax i Skunk Anansie.
 
 
NE PROPUSTITE OVOTJEDNE KONCERTE "NAD UROM", A ULAZ JE NA SVE GLAZBENE VEČERI, KAO I UVIJEK -  BESPLATAN!
 
VIDIMO SE!!!
 

 

 
 
 

Objavljeno: Ponedjeljak, 4 Veljača, 2013 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box