Smijesak.hr predstavio novi svijet fotografije na Campary partyu - Galerije

Petak, 29 Siječanj, 2010.

Na sinoćnjem održanom Campari partyu u Khala Wine baru predstavljen je novi Campari kalendar, dok su mnoga poznata lica zabilježena foto objektivom sve popularnijeg portala Smijesak.hr koji izaziva revoluciju na tržištu razvijanja najkvalitetnijih fotografija.
 
Vedrana Linardić kao zaštitno Campari lice za Hrvatsku oduševila je goste partya dolaskom na crvenom Campari motoru prenoseći atmosferu sa samog snimanja kalendara. Vedrana Linardić spremno je pozirala sa drugim poznatim osobama za Smijesak.hr.
 
Ovogodišnji kalendar krasi glumica Olga Kurylenko, prekrasna Ukrajinka najpoznatija po ulozi Bond djevojke u filmu “Zrno utjehe”. Novo jedanaesto limitirano izdanje Campari kalendara sadrži elemente čiste fascinacije i sofisticiranosti kroz neke od najzanimljivijih mjesta, trenutaka i rituala grada Milana. Smijesak.hr zabilježio je ljepotu i uzbudljivost Campari partya fotografijama te postavio ih na foto panoe izložene na samom predstavljanju kao i na afterpartyu koji je organizirao Campari. Koktel majstor privukao je pozornost gostiju vatrom o koktelima, dok su plesačice i perkusionist na udaraljkama također dobili svoje posebno mjesto na Smijesak.hr fotografijama.
 
Vedrana Linardić otkrila nam je što misli o Smijesak.hr: ''Moram priznati da me ugodno iznenadila činjenica kako noviteti poput Smijesak.hr brzo osvajaju ljude sa novim mogućnostima fotografije. Smatram da kvalitetna fotografija može i puno toga otkriti o samoj osobi, a još ako imate mogućnost besplatnog razvijanja i dostave, samo je dodatan bonus. Sviđaju mi se i foto panoi na samome partyu jer gosti mogu automatski odabrati njima najljepše fotografije a Smijesak.hr će ih odmah dostaviti do njihovih vrata.
 
Leonard Radosavljević, direktor portala Smijesak.hr tom je prilikom izjavio: '' Napokon pomičemo granice Internet fotografije; osim što našim korisnicima omogućujemo besplatnu registraciju na portalu i kreiranje vlastitih albuma gdje pohranjuju fotografije, dajemo im priliku i za besplatno razvijanje fotografija donoseći im kvalitetu do njihovih vrata. Ova nova mreža prepoznata je od strane mnogih kompanija kao idealni alat promocije te uključivanja njihovih targetiranih potrošača u samu misiju kompanije ili njihovog proizvoda, dok smo već u nekoliko mjeseci pridobili jako veliki broj novih korisnika. Drago nam je što je na samome partyu velika zainteresiranost gostiju za Smijesak.hr što još jednom potvrđuje da smo na dobrom putu da ispunimo potrebe i želje naših korisnika.''
 
www.smijesak.hr

Objavljeno: Petak, 29 Siječanj, 2010 /