Kako se zabavljaju izvan Hrvatske - Mexico! - Galerije

Srijeda, 24 Veljača, 2010.

I dalje njuškamo po svijetu. Dok ovo čitate, slobodno si na Vašu playlistu pustite "Guzice i sise" od dragih nam TBF-ovaca. Pitate se gdje smo zalutali? Jaaako daleko.

Kompleksi? Ostali su na ulici. Nitko ih ne spominje, a koliko vidimo, nitko ih pretjerano ni nema. Djevojke su ponosne na svoje stražnjice, bile one male ili velike. Bravo cure! Tetovaže? Apsolutni must have. Kao što možete vidjeti na slikama, nema djevojke koja nije tetovirana. Čast izuzetcima, naravno! Outfit? Nije bitno, najčešće ono u čemu se najbolje osjećate, neke odjevne kreacije su kao za po kući, možda nam žele odati da je kod njih baš kao kod kuće? Neznamo, morati ćemo provjeriti što prije pa Vam reći iz "prve ruke". Tequilla, hmmm... toga ima napretek, vjerujemo za sitnu lovu, ipak je to njihovo piće. Ukoliko želite vidjeti još fotki iz Mexica posjetite njihov web: cokobongo.com.
Upute koje moramo sljediti kada odemo u Mexico: uvuci trbuh, izbaci grudi, guza također u prvom planu, outfit nebitan, bitno da se dobro osjećaš u tome što nosiš... A kako ćemo sa dečkima, ipak oni ne predvladavaju na fotkama, možda im nedostaje pravih muškaraca koji se vole fotkati? Hm... Any ideas?
M. Begić

Objavljeno: Srijeda, 24 Veljača, 2010 /