Fashion TV party uz mnoštvo poznatih u opatijskom Hemingwayu - Galerije

Petak, 21 Kolovoz, 2009.

Petak u Opatiji bio je u znaku Fashion TV-a u Hemingwayu. Prema odazivu manekenki i mnoštvu poznatih posjetitelja, party je bio odlično odrađen.
 
Zagrijavanje je počelo uslikavanjem manekenki koje su pozirale oko i u najnovijem modelu auta marke Audi. Kako je prolazilo vrijeme, tako se Hemingway sve više punio uz lagane taktove komercijalne glazbe. Uz poznate face, u Hemingway pohrlili su i stranci dok unutarnji dio je bio potpuno prazan za razliku od terase koja je pucala po šavovima.
 
Uz resident DJ-a zagrebačkog Hemingway bara Joe2Shine-a, zvijezda večeri je bio Filippo Rollando, poznati violinist kluba Billionaire čiji je vlasnik svima poznati Flavio Briatore.
 
Crvenim tepihom ispred Hemingwaya prošetale su mnoge poznate face, a najzanimljivija je bila Iva Jerković, uvijek nasmijana i spremna za davanje interview-a. Uz nju crvenim tepihom pridružile su se i Antea Kodžoman, Ivana Delač, Sanja Duggan na suprugom Franom Barbierijem. Ostali su više bili vjerni svojim stolovima kao Rene Bitorajac u društvu Igora Mešine, Zoran Maržić, Vedran Ružić, Stipe Bekavac, Tajana Zaro, Barbara Štrbac, Jelena Urukalo, Philip Kleva u društvu riječke manekenke Kristine Lumbar i mnogi drugi.
 
Naš objektiv nije mogao ne zabilježiti mladoga wannabe celebrity Damira Mohorića, koji je svima poznat iz tračerskih emisija sa malih ekrana gdje je izvodio svakakve ludorije ne bi li dobio svojih 5 minuta. Uz njega uočeni su još i oni koji također teže ka celebrity svijetu, te su zato ovaj party izabrali za odjenuti svoje najnovije haljinice i štikle i ubacit se nekoj poznatoj faci ne bi li dobili priliku upoznati taj svijet.
 
T. J.
foto: Gea

Objavljeno: Petak, 21 Kolovoz, 2009 /