Safety car za pobjede - Galerije

Četvrtak, 21 Svibanj, 2009.

Nakon nedavne prezentacije, i prve radne kilometre Safety Car Seat Leon Cupra TDI WTCC na prvoj ovosezonskoj brdskoj utrci Rabac-Labin, održanoj 17-19.04. koje je uspiješno odradio, došla je na red i prva ovosezonska utrka motora tj Alpe Adria cup na Grobniku.
Zahvaljujući odličnim vremenskim uvjetima za vrijeme nedjeljnih utrka te ponekom izlijetanju i odustajanjima pojedinih sudionika utrke, vozač Safety Car-a Aleksandar Rajkov izlazio je na stazu u nekoliko navrata.
Novi Leon uspješno je položio svoj prvi ispit u zahtjevnim uvjetima grobničke ljepotice i velike vrućine na zadovoljstvo vodstva utrke i samog Aleksandra koji nije skrivao zadovoljstvo svojim novim atraktivnim službenim vozilom te potpisanim ugovorom za 2009. tu god sa Automotodrom Grobnik.
 
Naravno da je to i bila uvertira za predstojeće nadolazeće i velike manifesticije kao što je prventvo Europe 12-14.2009. te Svjestko prvenstvo u Sidecar-u osmom mjesecu.
 
Nadamo se da ćemo ga i vidjeti na kružnoj utrci u Požegi , te isto tako i na našem najprestižnijem rally-u „ DELTA RALLY-U“ u Hrvatskoj koji starta krajem svibnja u Zagrebu , ali o tome drugom prilikom.

Objavljeno: Četvrtak, 21 Svibanj, 2009 /