The Advent with Crobot Crew u Aquariusu - Galerije

Subota, 20 Prosinac, 2008.

Nakon što se grad ovih dana poprilično ispraznio, mahom zbog studenata koji su pobjegli svojim domovima povodom blagdana, mi, oni istinski clubberi, smo odlučili još jednu subotu dobro isprašiti. Dugo smo se mislili što da obiđemo, no u moru standardnih događanja The Advent je bio melem za oči.
Prvo smo se uputili na lagano zagrijavanje i predparty, koji je omela kiša. Nismo se dali smesti, pa smo se tako zaputili u Aquarius. Uz taxi i kišobrane napokon smo preživjeli i tu rutu, iako je kiša već nemilice padala. 
Prolazimo sve zapreke i ulazimo u Aquarius, kad ono, Aquarius prazan, unutra možda desetak ljudi, a već je ponoć. Nismo se mogli načuditi. Palo nam je napamet, možda je karta u pitanju, ipak je bila 80 kn do ponoći, a 100 kn iza. Palo nam je na pamet jako puno razloga, no nikako nismo mogli zaključiti što je ljude natjeralo da zaobiđu ovaj fantastični event.
Lagano razočarani, uputili smo se na gornji kat, koji je zjapio prazan. Nekoliko separea je bilo popunjeno, a mi smo odmah popunili jedan, te se uz piće zavalili odmarati.
Stigao je jedan sat, malo smo bacali poglede na donji kat, no nije se činilo da se išta značajno promjenilo. Odlučujemo se za jedno brzo spuštanje dolje, nekoliko fotki i onda odlazak doma. Ipak su nas oči prevarile, pa smo tako zatekli ugodno popunjen donji dio. Svejedno je bilo tužno gledati što je gornji prostor prazan, te što se na podiju osjeća hladnoća zbog manjka ljudi, al eto da ne bi stalno nešto prigovarali namjestili smo se blizu podija i krenuli s cupkanjem. Trenutno je na podiju atmofesru dizao N-Ter koji nas je pomalo razočarao. Već smo ga slušali pa nismo navikli na ove bezvezne brejkove koji su nas uspavljivali. Napokon smo dočekali i The Advent, koji je u 1:30h napokon krenuo sa svojim setom. Za naš ukus pomalo monotono, no što je live išao dalje, sve nam je bilo bolje.
Stigao je i kraj njegovog live dijela, pa smo se tako odlučili za odlazak. Vidimo se nakon božićne pauze na Soundforms večeri!
 
Novinar: G.P.

Objavljeno: Subota, 20 Prosinac, 2008 /