Prezentacija Monin proizvoda u Nekić Barology u Zagrebu - Galerije

Četvrtak, 20 Svibanj, 2010.

U školi za barmene „Nekić Barology“ u Zagrebu 10. svibnja 2010. godine održana je prezentacija novih proizvoda, voćnih pirea tvrtke MONIN u svijetu poznate po sirupima i likerima namjenjenima za različite aplikacije aromatiziranih kava i koktela koju su vodili Tomas Vikario, Monin Brand Manager i Philippe Bergerault, MONIN New Business Director dok je Stephan Moestle, MONIN Beverage Innovation Direktor ovom prilikom predstavio mogućnosti korištenja MONIN proizvoda kroz bezalkoholne napitke i alkoholne koktele.

Stephan Moestle je predstavio različite aplikacije i primjene MONIN sirupa i voćnih pirea pred četrdesetak barmena koji su došli iz najboljih barova i hotela iz Zagreba i regije.

Voćni pirei su korišteni u izradi bezalkolnih napitaka, u svijetu poznatijih kao „Smoothies“ te u klasičnim koktelima poput „Frozen Margarita“, „Frozen Daiquiria“ te ostalih voćnih koktela. Sama kvaliteta ovih proizvoda napravljenih od svježega voća oduševila je sve prisutne barmane kako u Hrvatskoj tako i u čitavome svijetu gdje je ovaj proizvod već polučio ogroman uspjeh.

Tvrtka A.M.E.C. - Distribucija d.o.o. uvoznik i distributer branda Monin za Hrvatsku sa distribucijom MONIN voćnog pirea kreće početkom lipnja 2010.
 

Objavljeno: Četvrtak, 20 Svibanj, 2010 /