Ludnica na koncertu Vuce - Živo Blato - Galerije

Petak, 19 Lipanj, 2009.

Tko nije znao da su za Sinišom Vucom ludi i rockeri i metalci, mogao se sinoć uživo uvjeriti: Palach je u petak na večer, naime, ugostio kultni splitski metal band Živo blato čiji je gitarista i vokal Siniša Vuco, a atmosfera u klubu bila je, jednom riječju, luda.
Skakalo se, svi su znali sve riječi, a žestokim dečkima nisu, naravno, smetale ni jednako žestoke temperature i posvemašnja gužva.
Tražio se bis, a oni koji su eventualno tražili i curu nisu imali sreće, jer nježniji spol bio je sinoć sasvim u manjini.
Za one koji ne znaju, osim što je Vuco poznat po, kako se to pristojno kaže, koketiranju sa narodnom glazbom, u glazbenom svijetu živi dvostruki život pod imenom General Vasilij Mitu te je član rock skupina "Klanje ljudi" i "Živo blato". U potonjem, koji je sinoć oduševio Palach, sviraju i Kapetan Mačak A. na bas gitari i Mala Planina na bubnjevima.
Predah od paklene atmosfere, cuge ili nečeg trećeg tražio se a gdje drugdje nego ispred Palacha, gdje su se ujedno zbrajali i dojmovi, ali i - obavljala nužda.
Čini se da higijenske navike pojedinih Vucinih obožavatelja i nisu na zavidnoj razini... Čast izuzecima, naravno.
 
M.F.
foto: G. Golović

Objavljeno: Petak, 19 Lipanj, 2009 /