Štikle na šanku, pištolji i vruće hlačice...Što li se događalo u Terminalu ove subote?! - Galerije

Subota, 17 Listopad, 2009.

Iako je u svim najavama stajalo kako Terminal u subotu sprema jedno veliko iznenađenje bez navoda o čemu bi se moglo raditi, išli smo provijeriti.
 
Na radost svih muških posjetitelja koji su se nalazili u Terminalu, a tek onih koji su u tom trenutku naručivali cugu, na šank su skočile tri plesačice odjevene u policajke. Osim plesa, policajke su animirale posjetitelje, pa je tu bilo nišanjenja pištoljem, pokreti kao u borilačkim vještinama i izvijanja za šankom. Vjerujemo kako u tom trenutku nitko nije htio naručiti cugu samo kako ne bi prekinuo sexy performans, kojega su pripremile policajke u visokim potpeticama. Dok je muški dio „pario oči“ gledajući policajke, ničim izazvan na šank se popeo jedan od konobara kojega su policajke brzinom munje skinule do pojasa. Pokazao je ženskom dijelu svoje tetovaže i ono najbitnije, svojim pokretima objasnio kako uniforma dosta toga pokriva, ne bi li zaintrigirao sve poglede koji su tada bili upereni u njega. Konobari u Terminalu itekako se znaju zabavljati!
 
Osim show-a kojega su pripremile plesačice odjevene u policajke, glavni pokretač atmosfere bio je DJ Chiwe koji je vrtio sve nove i stare hitove komercijalne i house glazbe. Očekujemo još jednu paprenu subotu u Terminalu!
 
T. J.

Objavljeno: Subota, 17 Listopad, 2009 /