Jeste li spremni pozvati ili biti pozvani na spoj? - Galerije

Srijeda, 17 Lipanj, 2009.

Danas je srijeda, stiglo je ljeto, makar samo po temperaturama ako ne još i kalendarski, ali svima su nam se po glavi počeli motati prikazi mora, plaže, ohlađenog pića i toplih, razuzdanih noći uz odličnu i erotičnu glazbu kao stvorenu za izlaske i zabavu sa privlačnim nam partnerima ili partnericama. 
 
Tko zna da li će vam ljeto biti imalo blizu vaše fantazije?
Neki neće imati hrabrosti niti prići nikome ili neće imati ideja za ulet. Kako se to ne bi dogodilo pomognite njima, ali i sebi da vam slučajno taj neki frik ili frikuša ne uleti sa nekom lošom pričom, a mi ćemo najbolji i najlošiji ulet nagraditi fora IZLASCI.net majicama.
Znači, ovo ljeto koga vidite da nosi IZLASCI.net majicu ima ili najbolji ili najlošiji ulet!

 
ZADATAK.
Cure: Uljetali su vam svakavi mogući i nemogući tipovi, pod komentare upišite koji vam je bio najbolji, a koji najlošiji ulet.

Dečki: Uljetali ste curama sa svakavim forama, neke su upalile, a većina nije. Pod komentare upišite koji je po vama bio najbolji, a koji najlošiji ulet.
 
Skoro pa smo i zaboravili predstaviti vam cure i dečke koji će vam pobuditi osjećaj za uletiti nekome sa nekom dobrom pričom. Svake srijede očekujte jedno lijepo i drago biće koje će vas nježno gledati i potaknuti u vama osjećaj za romantikom ili možda...
 
Cura za spoj: Denise Milani 

Objavljeno: Srijeda, 17 Lipanj, 2009 /