Jole u Makina Exit Clubu - Galerije

Četvrtak, 14 Srpanj, 2011.

Nakon što su se gosti cluba ugodno opustili u atraktivnom ambijentu Caffe-cocktail bara, konobe Makina, lagano su, ali nestrpljivo krenuli do Makina Exit Cluba. Tamo ih je do ranih jutarnjih sati, svojim kako veselim pijesmama, tako i plesnim koracima, zabavljao jedan od najpopularnijih zabavljača i pjevača domaće estrade "JOLE".

Kako ni mi nismo, tako se i po reakcijama gostiju dalo naslutiti da nijednog trenutka nismo posumnjali u odličnu zabavu i užarenu atmosferu.
"JOLE" je ispunio sva očekivanja kako svoje publike, tako i samog cluba. Uz već dobro poznate Joline stare hitove, ali i trenutno jedan od njegovih najvećih , "Ja ti mogu biti tata", publika je neumorno plesala skupa sa Jolom.
Nakon prošlotjednog nastupa Jelene Rozge, i sinoćnjeg "Jole" , dajemo si zapravo da kažemo kako uopće ne sumnjamo i u odličan provod koji nas čeka 22.7 uz Mladena Grdovića.

Ljeto je tek krenulo, a Makina Exit Club vas je već odavno "navukao" na najluđe ritmove domaćih izvođaća , stoga vas sve lijepo pozivamo da se pripremite na još mnoga iznenađenja koja smo za ovo ljeto pripremili samo za vas!

VIDIMO SE U NOĆNOM CLUBU MAKINA EXIT!

Tekst: Marina Tomić
Foto: Tomislava Krnić

Objavljeno: Četvrtak, 14 Srpanj, 2011 /