Glazbenici Cubisma zarazili Vertigo kubanskom groznicom - Galerije

Subota, 14 Ožujak, 2009.

Prve asocijacije koje se bude u svakome pri spomenu na Kubu jesu rum, cigare i kokteli, visoke palme i toplo more, Che i Fidel te neodoljiv noćni život, a upravo ovo posljednje je djelovalo kao da ste na Kubi.
Na "Motivo Cubano" su limuzinom stizali VIP gosti, a Maja, Ivana i Karlo odlučili su se na ovaj novi trend izlaska u metropoli zbog besplatne limuzine i noćenja koje im je u tom slučaju bilo u hotelu Antunović, a kako Karlo navodi - i onako potrošimo si zajedno 2000kn po večeri, a ovako imamo prijevoz, piće uključeno i noćenje - na što su se cure složile sa Karlom.

 
U VIP djelu smo tako mogli vidjeti i Zorana Mamića, ali dolazak javnih osoba ovdje je tek slučajan, jer je naglasak samo na dobroj zabavi, opuštenosti, plesu i kompletnoj ponudi, a cijeli prostor je bio uređen sa kubanskim elementima i dekoracijom Ethno1 dućana.
Zanimljivo je bilo susresti se sa dva društva koji su u Zagreb došli čak iz Rijeke vidjevši da će dolaskom u VIP tretmanu uz odličan program imati i gratis noćenje te wellness.

 
Program je bio podijeljen u dva djela i dok je prvi bio više za slušanje i konzumirnje kubanske glazbe drugi dio je postao fuzija klupske glazbe uz pratnju i solo dionice vještih glazbenika grupe Cubismo Maria Pentona Hernandeza, Krešimira Tomeca i Mladena Ilića.

 
Uvijek ljubazne i simpatične blizanke u društvu Mtv voditelja Ivana Šarića pazile su da se svi ugodno osjećaju i da se zabavljaju, a poneke su dečke počastile i plesom. 
Kako je večer odmicala zabava je postajala sve razuzdanija tako da su krajem večeri gošće Maja i Ivana pomagale kubanskom glazbeniku Mariu na sviranju perkusija dok su ih ostali promatrali u plesu sa smješkom.

 
Z. Pavlić
foto: K. Prskalo

 
Ukoliko i Vi želite doći na sljedeći Party u VIP paketu obratite se za informacije i rezervacije na br. 099 218 7905
www.vertigo-bar.com
 

Objavljeno: Subota, 14 Ožujak, 2009 /