Zagrijavanje u Piranhi pa Shapeshiftersi u Aquariusu - Galerije

Subota, 13 Prosinac, 2008.

 Kako večer ne bi bila dosadna prvo smo se odlučili na jedno pošteno zagrijavanje u Piranhi, a onda na onaj glavni dio večeri - Shapeshifterse.

Kao i obično dočekala nas je prepunjena Piranha iako je bilo relativno  rano - 00:00h. Nakon zaobilaženja gužve na ulazu uz pomoć akreditacije, napravili smo jedan brzi krug po klubu i nabacili nekoliko fotki. Glazba je kao i uvijek bila na razini, pa smo mogli čuti od najnovijih R'n'B  hitova do finog odabira house glazbe. Uz nekoliko pića ubili smo vrijeme, pa smo se onda prebacili u Aquarius.

Kako i dostoji jednom velikom događanju, red je na ulazu bio velik, a već smo s vrata mogli vidjeti kako je klub dupkom pun. Nije bilo ništa čudno, kad su glavne zvijezde večeri bili Shapeshiftersi, poznati house dvojac koji već godinama puni klubove. Kod nas su već dolazili nekoliko puta, no sad nakon pauze od godinu dana još jednom su vrhunski napunili klub. Od momenta ulaska, pa sve do kraja ekipa je bila u plesnoj ekstazi, tako da nismo znali gdje ćemo prvo usmjeriti fotoaparat. Nakon odrađenog fotkanja nije bilo druge nego se odlično zabaviti uz house s elementima funka i soula, dok svemu nije došao kraj.

Hvala Aquariusu na odličnom gostovanju i vidimo se opet!
 
G. P.
Fotografije: Saša Balent

Objavljeno: Subota, 13 Prosinac, 2008 /