Tom Novy hitovima oduševio prisutne, a posebno brojne komade u Shamballi - Galerije

Petak, 13 Ožujak, 2009.

Jedan od najpoznatijih njemačkih house DJ-a Tom Novy u petak je nastupio u klubu Shamballa i razdrmao obožavatelje elektronskih zvukova.
Švabo iz Munchena stao je za miksete negdje oko pola dva ujutro te je sljedeća dva i pola sata odsvirao zanimljiv set glazbe.
Švapski veteran, koji je na sceni dulje od 20 godina, u setu je kombinirao stare hitove s najnovijim pjesmama iz svjetske klupske scene, stvarajući jedinstvenu fuziju stilova. Uz provjerene hitove poput „Another chance“, „Touch me“ ili „Rockafeller skank“ našlo se tu mjesta i za Tomovu produkciju i pjesme poput „Your body“, „Take it“ i „Superstar“.
Publika je odlično reagirala, te je odmah na početku seta u Shamballi stvoren odličan štimung. Svugdje na podiju bilo je pregršt zgodnih cura koje su plesom mamile muške poglede. Tom Novy u nekoliko se navrata obratio publici, pa i na hrvatskom, podižući atmosferu do vrhunca. Činjenica da Shamballa nije bila dupkom puna, stvorilo je ugodan prostor za ples što je prisutne oduševilo.
Tom Novy je još jednom potvrdio svoju reputaciju izvrsnog zabavljača i najavio svoj skori povratak u Hrvatsku. Sve što mu mozemo poručiti je – dobrodošao! 

S. Horvat
foto: R. Šurjan
 

Objavljeno: Petak, 13 Ožujak, 2009 /