Zašto se mladić skinuo na ludom partiju u Prelogu? - Galerije

Subota, 10 Travanj, 2010.

Kako je moguće da klub usred tuluma doživi izmjene, doznali su sinoć posjetioci kluba Antrum u Prelogu gdje se održao treći AXE Twist tulum predvođen ludim Mariom Petrekovićem te seksipilnim AXE-icama.

Krcati se klub njihao na melodije DJ-a Carlita sve do jutra, a svi su se momci, bez iznimke bacili na AXE Twist igru zavođenja. Za svoj su ključić trebali naći odgovarajuću ključanicu. Baš kao i inaće... A najvažnije je bilo izbjeći predvidljivost, čemu je pomogao novi Axe s još jednom inovacijom - Axe Twist dezodoransom. Tajna ovog dezodoransa je da započinje sa svježim mirisom citrusa, koji se postupno mijenja te prelazi u pouzdan drvenkasti miris.

Oni najuspješniji „twistali“ su uz osvojene djevojke, a zavodnik večeri osvojio je muzički mobitel Nokia X3. Toliko mu je bilo stalo do pobjede da je čak pristao skinuti i majicu kako bi se do kraja dopao sugrađankama. Prelog je ostao oduševljen, a AXE-ice nastavljaju turneju u mini Seat karavani sastavljenoj od Ibize i Leona već 15. travnja u Puli.

Objavljeno: Subota, 10 Travanj, 2010 /