Svečano otvorenje Terminala - Galerije

Četvrtak, 8 Listopad, 2009.

Ovog četvrtka otvoren je novi ugostiteljski kompleks Terminal na riječkoj šetnici Molo longo. Kompleks se prostire na dvije tisuće četvornih metara te sadrži lounge club, caffe bar i steak restoran na tri etaže. Pretpostavljamo kako je Terminal od otvaranja vrata oborio s nogu mnoge Riječane svojim luksuznim interijerom i eksterijerom koji stvarno plijene pozornost. Nakon laganog zagrijavanja koji je odradila skupina vokalno-plesnog sastava Putokazi, održali su govor sam koncesionar Terminala Zoran Maržić i gradonačelnik Vojko Obersnel. Program je vodio Ivan Šarić dok je za glazbu bio zaslužan DJ Chiwe.

Rijeci je stvarno bilo potrebno osvježenje, a sada ga je dobila ne samo Rijeka jer Terminal je najveći i najluksuzniji ugostiteljski objekt zasigurno i u Hrvatskoj. Otvorenju su prisustvovali mnogi političari, estradne face, među kojima ćemo izdvojiti Borisa Banovića aka Fashion Guru kojega su djevojke opsjedale nebi li zabilježile koju fotku s njim, bivša manekenka, sada već poslovna žena Sanja Duggan koja je pozirala našem objektivu u društvu prijateljica i poznata Opatijka Lorena Renko.

Vjerujemo kako će Terminal za Rijeku biti pun pogodak jer ovakvom specifičnom interijeru rijetko tko može odoljeti. Ostali kafići ako se ne budu potrudili mogu ostati prazni jer izgleda da će Terminal raditi punom parom, a već od sljedećeg tjedna dogovaraju se razna događanja za upotpunjavanje programa.

T. J.
foto: Blondy

Objavljeno: Četvrtak, 8 Listopad, 2009 /