David Guetta u Byblosu - Galerije

Petak, 7 Kolovoz, 2009.

Sad već kao domaćin, nakon godinu dana, David Guetta se ponovno u pratnji redara probio kroz masu do velikog DJ pulta odmah pokraj Vip separea sa mnogim poznatima pa i Davorom Šukerom u društvu simpatičnih djevojčica.
 
 
Tada je već Byblos bio krcat, točnije pretrpan što nije bilo svima ugodno osim onima koji su bili zbog raznih pomoćnih sastojaka izvan sebe.
 
 
 
Većina posjetitelja bili su mladi oko 20 godina dok su se u separe i oko šankova smjestili oni stariji.
Podij je bio nagužvan i čim je D&G prepustio pult Guetti nastala je euforija. Guetta je odmah krenuo sa house ritmom, a lagano je nabacivao refrene svojih starih hitova dok je vrhunac na početku večeri bio puštanjem vokala Kelly Rowland nekadašnje članice Destiny Childa iz pjesme „When love takes over“.
Nakon toga krenuli su setovi za prave partijanere i ono što uvijek rastuži one poklonike komercijalnih Guettinih ritmova i vezanja house ritmova sa laganom i plesnom glazbom punom pjevnih vokalnih dionica.
Guetta je inače poznat kao najkomercijalniji DJ u društvu Top 10 svjetskih DJa što mu mnogi fanovi housea i DJi zamjeraju, ali ga upravo zbog toga vole šire mase.
 

 
foto: B. Smoljanić

Objavljeno: Petak, 7 Kolovoz, 2009 /