Dašak tradicionalne Indije obogatio modernu klupsku glazbu Vertigo bara - Galerije

Subota, 7 Ožujak, 2009.

"Saturday night LIVE“ je ime potpuno novog glazbeno-klupskog programa Vertigo bara, hotela Antunović u suradnji sa IZLASCI.net portalom, koji će Vas svake subote u mjesecu iznenaditi i zabaviti kako još niste iskusili u Zagrebu.

 
Sam naziv ovosubotnjeg programa "Taj Mahal" privukao je mnoge znatiželjnike koji su se došli zabaviti uz vrhunske glazbenike od kojih je indijac Kristijan Roy Sabolić svoje majstorstvo pokazao na indijskim bubnjevima te Damir Višić na glazbalu Sarod koje ima prepoznatljiv i istančani zvuk, a čije je solo dionice koristila plesačica Ana Suryawanshi kako bi iskazala sav svoj plesni talenat za indijski ples Kathaka.
Kako bi sve bilo primjerenije klupskoj atmosferi podlogu je održavao DJ Hrvoje Golubić, a uz pravu klupsku glazbu solo dionice žičanog glazbala Sarod djelovale su kao vokal house uz pratnju indijskih bubnjeva što je bio melem za uši ljubiteljima klupske glazbe, poput hita house glazbe sa svjetskih top ljestvica.
Iako je ovo bio tek prvi u nizi Saturday night LIVE-a privukao je mnoge znatiželjnike, a na Taj Mahal party su došlo je dosta poznatih osoba i drugi VIP gosti od kojih su neki u sklopu tretmana "7. svjetsko čudo" te večeri imali besplatan prijevoz do Vertigo bara, konzumaciju pića do 2000 kn te noćenje u hotelu Antunović, a sve u cijeni od 2000 kn

 
Kako bi večer protekla u indijskom ozračju osim muzike, mirisnih svijeća, te tradicionalne indijske hrane koju ste mogli kušati cijeli prostor Vertigo bara bio je uređen i dekoriran od strane Etno Fashion dućana sa nargilama, statuama, drvenim slonovima,  tepisima, jastucima i drugim predmetima koji su privlačili pažnju, ali i pridonijeli povezivanju s temom. 
Voditelj programa i domaćin Ivan Šarić poznat i kao voditelj Mtv Adria imao je dvije predivne blonde hostese uz sebe te je nakratko zabavio goste svojim stand upom i humorom, ali i odgovarao na brojna pitanja znatiželjnih gostiju.
 
Izgleda da je ovaj novi oblik zabave sa kvalitetnim programom i vrhunskim izvođačima dobro prihvačen te već sljedeće subote 14.03. nastavak sljedi u kubanskom štihu pod nazivom "Motivo Cubano" gdje će vas zabaviti neki od glazbenika popularne grupe Cubismo na kojem ćete također i vi moći biti VIP gost u "7. svjetskom čudu".

 
Rezervacije i informacije:
Jakov Vidić - bar manager
099 2187905

L.R.
foto: K. Prskalo

Objavljeno: Subota, 7 Ožujak, 2009 /