Raznolika subota u gradu bez M od maškara (Discordia, Hemingway, Capitano, Johnnie Walker) - Galerije

Subota, 7 Veljača, 2009.

U subotu smo odlučili krstariti riječkim klubovima gutajući pivo i vrebajući zgodne ženske. Zagrijavanje smo odradili u Johny Walkeru ispijajući istoimeno piće. Atmosfera je bila osrednja, a pokušali smo je podići silnim viskijem. Odlučili smo produžiti do Capitana.
No, niti tamo nije bilo ništa bolje. Tu i tamo koja zgodna mačka. Uskoro smo krenuli prema Hemingwayu gdje su nas dočekali hip-hop i gomila repera.
Nadmetali su se u Freestyle Battleu. Škvadra je bila dobro raspoložena i bodrila je svoje junake što je podizalo atmosferu. Upad u Hemingway ipak smo morali platiti 20 kuna.
Nakon što smo kresnuli nekoliko desetaka boci piva, dobro uzdrmani krenuli smo u Discordiju.
A ono, kakav nas je samo prizor dočekao. Ekipa u fetish obleki, bilo je potpuno bljakavih likova, no bilo je i hebenih trebi u uskim korzetima iz kojih samo što im nisu iscurile cice. Iako je te večeri uveden fetish dress code bilo je puno padobranaca u casual obleki poput nas. Ozvučenje je bilo slabo tako da muziku nismo niti čuli, a puštala se disko muzika. Ondje smo se dotukli medicom i vinom. Oko 4, krenuli smo na počinak. Zabavu u JW i Capitanu ocjenjujemo ajde 2, Hemingway dobiva 4, a Discordia 3.

T.M.
Foto: M.P.

Objavljeno: Subota, 7 Veljača, 2009 /