Vertigo i Extra travel odveli Marka i Sandru avionom u Istanbul - Galerije

Subota, 4 Travanj, 2009.

U Vertigo baru u subotu je održan još jedan u nizu Saturday night LIVE programa koji su pravo osvježenje na zagrebačkoj klupskoj sceni uz zabavu i novosti te bogati program svake subote.
Bilo da dođete na piće prije izlaska ili na cjelonoćnu zabavu sa društvom provesti ćete se uz ponajbolje hrvatske i strane glazbenike, DJe i ekskluzivnu ponudu, a ako budete imali sreće otići ćete kući sa jednom od ekskluzivnih nagrada npr. besplatnim aviokartama za Istanbul ili Dubai.
Tako su ove subote nakon trbušnog plesa i plesa izazovnih hostesa Extra travela izvučeni Marko Marinović i Sandra Lokin, kao dobitnici koji će sa sobom moći povesti u Istanbul dragu osobu na tri dana.
Za glazbu je ovaj vikend bio zadužen DJ G.O.C, član NYC Beats-a kojeg čini sa Bizzo Bodegom, a na repertoaru su nakon turskih hitova bili R'n'B hitovi koji su zaveli plesačice, a one nakon toga sve prisutne muškarce te poneke žene.
Atmosfera je bila vesela i rasplesana, a kako je večer odmicala DJ G.O.C. je ubacio u veću brzinu te je R'n'B zamijenio house glazbom.
 
Pratite redovno našu rubriku događanja jer u ovotjednoj najavi samo na IZLASCI.net portalu možete saznati koja vas nagrada i koji glazbenici očekuju sljedeće subote na Saturday night LIVE-u.
 
Saturday night LIVE - za one koji žele nešto više od izlaska!
 
 
T.M.
foto: K. Prskalo

Objavljeno: Subota, 4 Travanj, 2009 /