Vodič kroz Božićnu kupnju poklona - ONLINE i COOL! - Galerije

Utorak, 18 Prosinac, 2012.

Dolazi nam vrijeme darivanja pa kupujete li za nekoga ili još uvijek izrađujete svoj popis želja, razrađujemo za vas Božićnu listu poželjnih ONLINE i COOL poklona.

1. SAT Uniform Wares 152 Series
Imajte Božić na vrijeme sa stilom.
Savršen je za potvrditi da niste proveli ni minutu više nego što je potrebno kod svoje punice. Uniform Wares je perfektno redizajnirana serija broj 152 sa jedinim problemom da uz ovaj ultra precizan Švicarski sat nigdje se nećete moći kasnije pojaviti.
Cijena 220 £.  www.uniformwares.com
 
2. DŽEMPER Ami
Svečano ispleten postao je sinonim za Božić kao i bor. Međutim, ako ne želite provesti zimu zamotani u pahuljice, sobove ili Djeda Mraza, razmotrite ovaj uzorak na džemperu Alexandre Mattiussi čiji brand Ami postaje poznat kao "Easy to wear" tradicionalno inspirirana odjeća za gradsku gospodu.
Izrađen je od 100% vune sa crtama kuhanog crnog vina.
Cijena 175 £. www.mrporter.com
 
3. CHROMEBOOK Samsung
Za radu pokretu i sa manjim budžetom.
Ovih dana čovjek u pokretu ima dilemu: tableti su super, ali nimalo produktivni kao laptopi koji su pak preteški i preskupi. Isprobajte Googleov Chromebook, internet friendly, ultra jeftina alternativa. Samsungova posljednja ponuda je najbolja do sada: lagan sa samo 1,1kg, ima 100GB na Google Driveu (16GB integriranih za rad dok nije online) dolazi kompatibilan sa nizom Google Play aplikacija i može primiti 3G SIM karticu kada ste van dosega WiFia.
Osim odlične cijene, Chromebook ima i odličnu bateriju sa trajanjem od 6 i pol sata.
Cijena 229 £. www.google.com/krom
 
4. DVD Braking Bad serija 1-4 sezona
Serija o kojoj nitko ne prestaje pričati nakon što je počne gledati.
Više nego bilo koja kultna serija do sada, Breaking Bad ima doista opsesivne fanove. Postoji i razlog: Vince Gilliganov kristalna met droga je osvojila cijeli kabinet Emmy nagrada u Americi.
Peta sezona trenutno završava emitiranje u Americi tako da je ovo posljednja prilika da se priključite prije nego sve završi.
Cijena 36,50 £. www.amazon.com
 
5. KINDLE Fire HD
Više nije samo e-čitač.
Očekujte ovaj Amazonov tablet posvuda ovog Božića i to s razlogom. Sa 7 inčnim ekranom, Kindle Fire je idealan partner za putovanja; čitali knjigu, gledali film ili igrali Angry birds, Amazonova enormna arhiva ti je na raspolaganju. Fire ima i 32GB memorije i ugrađen internet pretraživač, kao i HDMI priključak, tako da ga možete spojiti na TV ekran kod kuće.
Zahvaljujući novoj Kindle aplikaciji, od sada možete pratiti i IZLASCI.net na Kindle Fireu!
Cijena 159 £. www.amazon.com
 
6. KNJIGA James Bond arhiva
Jedina Bond knjiga koja će vam ikada zatrebati.
Ove godine 007 je proslavio 50. rođendan pa je tim povodom Taschen objavio "The Archives" povijest Bonda od Sean Connerya u Dr No do Daniela Craigovog posljednjeg Skyfalla. Pakirano je sa do sada neviđenim slikama, tajnama i izuzetno divovskoj oralnoj povijesti franšize napravljene od intervjua sa 150 glumaca tijekom 50 godina.
Urednik Paul Duncan je skupio preko milion fotografija i stotine dokumenata iz ormarića kako bi složio "The Archives", stoga možete biti sigurno da je ovo pravi Bond.
Cijena 99 £. www.amazon.com
 
Ovo je sezona poklanjanja i primanja poklona, poslužite se.
 
 

Objavljeno: Utorak, 18 Prosinac, 2012 /