Fall into fashion workshop IV - Galerije

Subota, 3 Svibanj, 2014.

Događanje pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Poreča, budi velik interes široke javnosti jer je ova višednevna modna avantura dobar poligon za usvajanje znanja koje će zasigurno biti važan korak na putu prema uspjehu brojnih talentiranih pojedinaca.
Snimanja su se osim na prekrasnim ulicama Poreča odvijala i u vrhunski uređenom hotelu Pallazo čiji je interijer poslužio kao savršena lokacija modnih editorijala.
Na četverodnevnoj radionici više od 50 polaznika saznali su trendove u području make-upa, a sve zahvaljujući timu vrhunskih vizažistica – Ive Berišić, Marije Maje Santini i Urške Bizjak.
Uz make up, polaznici modno-fotografske radionice otkrili su i sve hair trendove, a za odlične, otmjene i kreativne frizure zaslužne su bile Katarina Maravić te dvojac Romina Močibob i Ester Pavletić iz salona za uljepšavanje Melody. Svoje kolekcije predstavili su poznati domaći, ali i europski brendovi - Tatjana Pantoš, Anima M, Croatix, Nives Stepinac Grgurić - Marla, Showroom Antonela, Paris in a Rovinj, Quiz, Aubade.
Cjelodnevna snimanja bila su izvrsna škola svim modelima koji su imali priliku osjetiti atmosferu kao i način rada, ali i naučiti pozirati u svim uvjetima kao i prošetati modnom pistom u prekrasnom Cafe del Maru. Veliko znanje i praksu stekli su i fotografi koji su imali priliku na licu mjesta saznati sve o modnoj fotografiji, a profesionalno snimljene fotografije svih polaznika dokaz su uspješnosti samog workshopa.
Koliko je događanje priznato potvrđuje i dolazak Lane Gržetić, aktualne Miss Hrvatske, Giulije Moreale Miss svijeta FVG 2014, te Ivone Andrić koja se okitila titulom Miss dijaspore za Srbiju, Zuruch, 2014.
Organizatori i voditelji projekta Olga Premuž i Nenad Simunić jako su zadovoljni ovogodišnjem izdanjem modne radionice koja iz godine u godinu sve više raste i razvija se, a dokaz je tomu je i već internacionalni status projekta kao i interes sudionika, ali i pokrovitelja.
Foto: Massimo Pulić
 

Objavljeno: Subota, 3 Svibanj, 2014 /