Shamballa Club
Savska cesta 30, Cibona passage, Zagreb
MON-THU: 10am-22pm, FRI: 7am-04am, SAT: 10am-04pm
O nama Mapa
Exluzivni zagrebački klub koji na jednom mjestu predstavlja najveća imena svjetske elektronske glazbene scene, te svojima gostima nudi najvišu...

Shamballa Club

Lokacija

Savska cesta 30, Cibona passage
Zagreb
Croatia
45° 48' 53.6832" N, 15° 58' 42.654" E
Javascript is required to view this map.

Koncert Lepe Brene

Petak, 26 Travanj, 2013

U petak 26. travnja klub Shamballa slavi 5 godina postojanja i počastit će vas vjerne goste kluba koncertom Lepe Brene, jednom od najpopularnijih pjevačica regije.
 
- Puno je dragih ljudi u Zagrebu s kojima rado popijem kavu i ispričam se. Naravno, tu su i štrukle u u Esplanadi koje su najbolje na svijetu. Pazim na liniju, ali morat ću zgriješiti – kaže uz smijeh Brena, kojoj će ovo biti prvi susret sa zagrebačkom publikom nakon skoro četiri godine. 
Tada je do zadnjeg mjesta napunila zagrebačku Arenu, a sada će imati drugačiji, kaže, intimniji koncert u tom popularnom noćnom klubu.
- Prilagodit ću repertoar, jer nije ista atmosfera na koncertu i u diskoteci. Pjevat ćemo zajedno sve one pjesme koje moju publiku podsjećaju na lijepe zajedničke trenutke iz prošlosti, dodaje Brena, sretna što će se ponovo sresti sa svojim fanovima, koji su već sa oduševljenjem reagirali na objavu na njenoj službenoj facebook stranici.
– Vjerujte mi, super ćemo se provesti – obećala je jedna od najvećih zvijezda ovih prostora.
Karte možete kupiti u sustavu Eventima.

Objavljeno: Utorak, 23 Travanj, 2013 /

Marketing

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box