Papaya Club
, Zrće
O nama Mapa

Papaya Club

Lokacija

Zrće
Croatia

Snoop Dogg @ Fresh Island festival

Srijeda, 10 Srpanj, 2013

Veliki američki reper Snoop Dogg 10. će srpnja nastupiti na Zrću, na festivalu Fresh Island. Reper na Pag dolazi sa svojim novim imenom Snoop Lion, a otvorit će festival koji ove godine ide u specijalnom izdanju od 4 dana i noći od 10. do 13. srpnja u klubovima Papaya i Aquarius. 
 
Uz nastup Snoop Dogga, organizatori najavljuju bogati line up i nastupe za sva četiri dana festivala. Snoopov nastup na Zrću bit će jedan od ekskluzivnijih, jer se radi o nastupu za samo 3000 fanova.

 
Kao jedini hip-hop festival u Jugoistočnoj Europi, te jedini europski hip-hop festival na plaži Fresh Island će u četiri dana i noći pokušati predstaviti najbolje od hip-hopa, na četiri pozornice klubova Aquarius i Papaye. Uz nastupe svjetskih i američkih zvijezda svakog dana, festival će obilovati i nastupima poznatih DJ-eva i MC-a, te dnevnim „Boat“ i „After Beach Pool“ partyijima. Hip Hop fanovi moći će uživati i u različitim plesnim i muzičkim radionicama, projekciji filmova, extremnim sportovima na vodi, crtanju grafita...

Objavljeno: Subota, 6 Travanj, 2013 /

Marketing

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box