Garage soul na vinkovački način

Kako zvuči garage soul na vinkovački način, mogli su u subotu poslušati svi oni koji su u »Jazz tunelu« nazočili koncertu grupe »Thee Knuckleheads«.

 

Vinkovačka »garažna« četvorka postoji već gotovo deset godina, a trenutačno djeluje u sastavu: Iggy (vokal, usna harmonika), Ma Jah (gitara), Doshen (bas) i Drale (bubnjevi).

 

Jedan od rijetkih domaćih bendova koji izvodi takozvani garage soul u subotu je prvi put nastupio u Rijeci, a njihov je koncert ujedno bio i posljednja ovoljetna svirka u Tunelu.

 

Iako glasna i žestoka, »nabrijana« kombinacija rocka, punka, soula i sličnog mali klub na Školjiću nije uspjela pretvoriti u savršeni rock koncert. Budući da se ni sami članovi benda nisu pretjerano trudili u animiranju prisutnih, izostala je komunikacija s, ionako malobrojnom, publikom zbog čega je atmosfera u Tunelu bila slična vremenskim uvjetima izvan njega – hladna i pokisla.

 

Srećom, stvar su spasile Iggyjeve solaže na usnoj harmonici koje su, bez dvojbe, bile najbolji dio preksinoćnjeg koncerta.

 

I. Ko.
Izvor: novilist.hr

Objavljeno: Ponedjeljak, 31 Kolovoz, 2009 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box