Raspada se Oasis! Noel: Ne mogu više niti dana raditi s Liamom

Grupa je otkazala dva koncerta ovaj tjedan, a Noel je u petak navečer na službenim stranicama grupe ostavio svoju poruku.

 

Ne mogu više ni dana raditi s Liamom - napisao je Noel Gallagher na službenim stranicama grupe Oasis, označivši tako definitivni raspad popularne grupe, i to samo nekoliko sati nakon što su otkazali drugi koncert u tjedan dana.

 

U svojoj izjavi Noel kaže:
- S velikom tugom i olakšanjem danas napuštam Oasis. Ljudi će pisati i govoriti što hoće, ali ja jednostavno ne mogu više niti dana raditi s Liamom.
Ujedno se ispričao obožavateljima koji su kupili ulaznice za otkazane koncerte.

 

U petak navečer Oasis su trebali održati koncert na festivalu Rock En Seine u Parizu. No, članovi predgrupe Bloc Party obavijestili su ih da Oasis neće nastupiti. Iako je publika mislila da se radi o šali, sve je postalo ozbiljno kad se takav natpis pojavio na velikim ekranima.

 


Početkom kolovoza pojavile su se glasine da je grupa pred raspadom, a Liam je otkrio da je njegov odnos s bratom iznimno buran, te da čak više niti ne razgovaraju.
- Ja se njemu ne sviđam, a on se meni ne sviđa, i to je sve - rekao je tada Liam časopisu NME.

 

Oasis je nastao u Manchesteru 1991. godine, a osnovali su ga Liam Gallagher, Paul Arthurs, Paul McGuigan, Tony McCarroll. Noel Gallagher grupi se pridružio kasnije.

 

Izvor: vecernji.hr/NaM
 

Objavljeno: Subota, 29 Kolovoz, 2009 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box