Senzacionalni novi album David Guette!

Novi album Davida Guette ugledao je svijetlo dana i nosi naziv "One Love". Prvi single "When Love Takes Over" već stvara neopisiv delirij na plesnim podijima širom svijeta. Ova pjesma napravljena je u suradnji s pop pjevačicom Kelly Rowland, a drži prvo mjesto britanske top ljestvice kao i Billboard Dance Charta.

 

Dokaz tome su nedavni nastupi gdje je David Guetta još jednom pokazao koliko vrijedi, a zanimljivo je da je svoju najnoviju stvar Guetta pustio u porečkom Byblosu koju je dovršio večer prije nastupa.

 

 

David Guetta je trenutno najtraženiji i najrespektabilniji electro-house umjetnik, a četvrti studijski album već s prvim singlom pokazuje svoju kvalitetu. To je fuzija plesne glazbe od hip-hopa i soula do electra.

 

 

Sa novoga albuma svim slušateljima osim pjesme “When Loves Take Over”, poznati su još singlovi “Sexy Bitch” gdje Guetta u suradnji s Akonom i “Getting’ Over” također u suranji s Chris Willisom, koji su pušteni malo prije izlaska albuma nebi li obožavatelji još više zagrizli za novi album. Svi singlovi se mogu već naći na youtubeu, no samo pjesma “When Loves Take Over” trenutno ima spot.

 

 

Popis pjesama:
01. When Love Takes Over feat. Kelly Rowland
02. Gettin' Over feat. Chris Willis
03. Sexy Bitch feat. Akon
04. Memories feat. Kid Cudi
05. Missing You feat. Novel
06. It's The Way You Love Me feat. Kelly Rowland
07. Choose feat. Ne-Yo and Kelly Rowland
08. On The Dancefloor feat. will.i.am and apl.de.ap
09. I Gotta Feeling (David Guetta FMIF remix edit)
10. One Love feat. Estelle
11. Sound Of Letting Go feat. Chris Willis
12. I Wanna Go Crazy feat. will.i.am

 

Album se već može naći i kupiti OVDJE

Želiš li vidjeti i popričati s Davidom, posjeti danas (26.08.2009.) njegov web stranicu http://www.davidguetta.com/ od 20-21h i provedi dan uz Guettu on line

T. J.

Objavljeno: Utorak, 25 Kolovoz, 2009 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box