Massimo Savić odabrao favorite PlanB Music Creation by Ballantine's

Da volimo i pratimo glazbenu scenu, to odavno već znate, kao i da pratimo Ballantine's PlanB Music Creation, stoga – došlo je vrijeme da vas obavijestimo o nekim novim stvarima te možda naiđemo na neke nove glazbene talente koji bi željeli postati dio PlanB Music Creationa.

Vjerujte, nije teško – dovoljna je samo autorska pjesma i dobra volja, to zalijepite na wall facebook stranice Ballantine's Hrvatska i voilà!

Još uvijek stignete 'pobiti' konkurenciju svojim autorskim radom, stoga preporučamo bacite se na posao.
Dosadašnji radovi su izvrsni, a stručno mišljenje o svemu tome dali su i članovi žirija, Massimo Savić te Tomislav Tomas Krkač, bas gitarist te pjevač Telephone blues banda.

„Većina pjesama je vrlo dobra i pokazuje, osim interesa za natjecanje, želju izvođača da prezentiraju svoj talent i autorske mogućnosti.“ – dio je Tomasovog komentara kojeg u potpunosti možete pročitati ovdje.

Massimo nam je dublje pojasnio svoje viđenje glazbe te naravno, dao komentare na dosadašnje prijave kandidata. Njegovo mišljenje možete pročitati klikom na ovaj link.

Prijave za veljaču još uvijek traju, a Ballantine's Hrvatska čeka na vas!

Ipak, dogodilo se do velikog preokreta, dosadašnje prvo mjesto zauzimali su riječani Rolin Humes, no sada ipak to ključno prvo mjesto pripada bendu Fault. Fault, Rolin Humes ili možda netko treći, možda je upravo vaš favorit – stoga, ukoliko nemate glazbenog talenta glasajte za svoje favorite te im pomognite da ostvare svoj san i put do zvijezdanog neba! 

Natječaj traje do kraja ožujka, a nismo ni zaboravili na glasače koji će uz glazbene talente također biti nagrađeni!

1. In the night - Fault

 

 

Više o prijavama i samom PlanB Music Creationu pročitajte – OVDJE!

Fans can make you famous, a contract can make you rich, the press can make you a superstar, but only PlanB Music Creation can make you a player too!