Eros4U - 2. Međunarodni sajam erotike i prateće industrije, 02.-04.12.2011.

Sajam Eros4U najuzbudljiviji je projekt Zagrebačkog velesajma. Namijenjen je, prije svega, distributerima i proizvođačima proizvoda i usluga vezanim za erotsku kulturu i industriju, kao i svima koji žele prezentirati svoje proizvode u malo drugačijem svjetlu nego što je to do sada bilo uobičajeno.

Prošlogodišnje izdanje pokazalo je kako je Hrvatska spremna za događanje ovakvog tipa, a naš glavni grad stavilo je uz bok svim svjetskim metropolama koje već godinama imaju sajmove erotskog karaktera u svojoj ponudi. Već u svojoj prvoj godini održavanja sajam Eros4U postao je regionalni lider i izazvao dosad neviđen interes medija i široke javnosti.

 

Programski sadržaj podijeljen je u nekoliko djelova:

- Izložbeni dio maloprodajnog karaktera (sex shopovi, erotska pomagala, tiskani mediji, piercing i intimni nakit, tatoo, estetska kirurgija, prehrambeni artikli, noćni klubovi, oprema za uređenje interijera, kozmetika, tekstil, koža, modni dodaci itd.)

- Show program na pozornicama (striptease, umjetnički performansi, burlesque, revije erotskog donjeg rublja itd.)

- Stručna predavanja na temu spolnosti, prevencije spolno prenosivih bolesti, zaštite ravnopravnosti spolova, sprječavanja nasilja nad ženama

- Noćni party program

 

 

 

 

Mia Magma - gošća sajma

 

 

 

Tijekom trajanja sajma očekuje vas nezaboravan erotski show program sa nastupima najpoznatijih europskih porno zvijezda. U preko 10 nastupa dnevno, na više pozornica, moći ćete uživati u vrućim i nezaboravnim performansima. Osim nastupa na pozornicama, moći ćete uživati i u vrućem hrvanju u blatu, live body paintingu te ćete imati priliku upoznati se i slikati sa svim zvijezdama sajma. Također, ženski dio publike neće ostati zapostavljen te smo za pripadnice nježnijeg spola pripremili uzbudljivi muški striptiz u Eros4Women corneru.

Ako ste mislili da je u ponoć svemu kraj na sajmu Eros4U moramo Vas razuvjeriti. Zagrebački velesajam i Decibel Media ponosno Vam predstavljaju, u subotu 03.12. službeni "Eros4U after party" u obliku jubilarne 20. epizode United Electronic Sounda u kojoj glavnu ulogu imaju svjetska poznata imena Sébastien Léger (Francuska) i Ramon Tapia (Belgija). Odlična zabava je zagarantirana, a sve posjetitelje sajma častimo besplatnim ulazom na party. Eros4U ide od sumraka do zore!

Cijena ulaznice za sajam iznosi u pretprodaji (Eventim)_

- Pojedinačna jednokratna ulaznica: 95kn

- Jednokratna ulaznica za dvoje: 170kn

Cijene na dan priredbe:

- Pojedinačna jednokratna ulaznica: 120kn

- Jednokratna ulaznica za dvoje: 200kn

POZOR! ZABRANJEN JE ULAZ MLADĐIMA OD 18 G, kao i unošenje jela i pića!