Jay Z je tjelohranitelju govorio "Ubij, ubij!“

Dragan Banović, vlasnik DU TV-a kojega je kasno sinoć fizički napao tjelohranitelj poznatih supružnika iz svijeta glazbe Beyonce i Jay Z-ja, na današnjoj konferenciji za novinare rekao je da je preko odvjetničkog ureda Jakšić – Mujo podigao kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe zbog fizičkog nasrtaja, prijetnji i oštećenja imovine.

 

- Radeći legalno svoj posao, jer je legalno snimati na javnom mjestu, tjelohranitelj pjevačice Beyonce je nasrnuo na mene udarivši me pri tom tri puta nogom u bok - prepričava Banović incident.

 

- Dok me on udarao Jay-Z je govorio: Kill, Kill! (Ubij, Ubij!) - tvrdi Banović kojeg je više od Jay-Z-ja naljutio postupak dubrovačke policije.

 

Naime, odvjetnik Srđ Jakšić je zahtijevao od PU Dubrovačko – neretvanske da osumnjičenima spriječi odlazak iz Hrvatske, te da im kažu imena ljudi koji su sudjelovali u incidentu, jer policija ima popis svih putnika, ali oni, prema rječima odvjetnika, nisu napravili apsolutno ništa.

 

- Da se nije radilo o slavnim i poznatim osobama, drugačije bi postupili – istaknuo je odvjetnik. Na pitanje novinara je li ispravan postupak kojim je Banović uzvratio udarac tjelohranitelju kada je ovaj ulazio u brod okrenut leđima, odvjetnik Jakšić je kazao da se to „ostavi za pravnu teoriju“, jer je “Banović pod šokom od udaraca branio sebe kako je najbolje znao“.

 

Banović je također, odgovarajući na pitanje novinara, kazao kako Beyonce nije sudjelovala u incidentu za razliku od njezinog supruga Jay Z-a. -On je cijelo vrijeme poticao tjelohranitelja na agresivnost i pri tome mi se činilo kako govori „Kill, kill“ – kazao je na kraju Banović koji je zbog šoka od cijele situacije posjetio i psihijatra.

 

M. M./DUBROVAČKI VJESNIK
Izvor: jutarnji.hr
 

Objavljeno: Petak, 21 Kolovoz, 2009 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box