Poziv bendovima - počinju prijave za Urban Fest Osijek (UFO)

Ovogodišnje, deveto izdanje Urban Fest Osijek, poznato kao UFO, službeno je započeo s pripremama. Prijave za demo bandove koji žele nastupiti kreću od danas, 21. ožujka 2012. i traju  do 21. svibnja. UFO uz Osječko održat će se od 5. do 8. srpnja 2012.

Posljednje dvije godine UFO je izrastao u festival sa značajnim međunarodnim karakterom pa su tako nastupili Behemoth, Decapitated, The Casualties, Arkona kao i brojni demo bendovi iz Francuske, Škotske, BiH, Srbije i drugih zemalja. 

Kao i godinama do sada, jedini cilj UFO festivala je bio i ostat će – zabaviti svoju vjernu publiku, a najboljim demo bendovima dati mogućnost nastupa u koncertim uvjetima jer oni to i zaslužuju! Vikend odlične glazbe, vrhunskog zvuka i više nego dobre zabave je ono što će i ove godine biti jedini moto organizatorima festivala.

Svi oni koji žele nastupiti svoje prijave za sudjelovanje na Urban festu Osijek 2012. mogu predati od danas, 21. ožujka na službenoj stranici festivala www.ufo.com.hr . Nepravovremene i nepotpune prijave neće se uzimati u obzir pri izboru bandova za nastup na UFO-u 2012. Organizatori očekuju vaše prijave, a za sve dodatne infomacije budite slobodni se javiti na kontakt ufo.prijave@gmail.com.

Objavljeno: Srijeda, 21 Ožujak, 2012 /

Marketing

Marketing

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

FB Box